Stran:
1
..
8
9
10
11
12
..
15 |
Ladislav
Admin

|
|
Já bych pod denodenním terrorem Zemana, Babiše a Karla Gotta v rádiu zemřel už za mlada.
Já bych je dlouho nevydržel zdravotně. Ale to by se mi možná stalo i v USA, Brazílii, Číně, Rusku, Bělorusku, Srbsku, Kazachstánu, Polsku, Maďarsku,
Bulharsku, Rumunsku, v Iránu, v Izraeli s jejich vládou a prezidentem nebo premiérem jako Trump, Putin, Orban, Lukašenko a Netanjahu.
Strana a vláda a písničky v rádiu na pracovišti nesmí škodit lidskému zdraví, když je člověk psychicky nesnese.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Hass macht hässtlich
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Já bych pod denodenním terrorem Zemana, Babiše a Karla Gotta v rádiu zemřel už za mlada.
Já bych je dlouho nevydržel zdravotně. Ale to by se mi možná stalo i v USA, Brazílii, Číně, Rusku, Bělorusku, Srbsku, Kazachstánu, Polsku, Maďarsku,
Bulharsku, Rumunsku, v Iránu, v Izraeli s jejich vládou a prezidentem nebo premiérem jako Trump, Putin, Orban, Lukašenko a Netanjahu.
Strana a vláda a písničky v rádiu na pracovišti nesmí škodit lidskému zdraví, když je člověk psychicky nesnese.
|
Právě teď nenávidíš Netanjahua. Nenávidíš ho, protože nenávidíš Izrael. Nenávidíš Izrael, protože nenávidíš Židy. Proto nenávidíš Netanjahua. Bennett
bude pravděpodobně novým premiérem. Pak budeš Bennetta nenávidět.
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Izrael se stane sympatický stát za 100 let až 1.000 let, až bude na polovině území samostatný stát Palestina,
kde nebudou stavěny židovské osady a vyháněni Arabové.
Musíme tedy jen ještě počkat sto let až tisíc let.
Před desítkami let byli Palestinci tázáni, zda chtějí samostatný stát přibližně na polovině území Palestiny = Izraeli a oni to odmítli. Dnes by to asi
brali, ale už se jich nikdo neptá.
A Netanjahu už měl dávno opustit politické funkce, aby se mohl odsoudit za korupci k několika letům vězení.
Israel wird in 100 Jahren bis 1.000 Jahren ein sympathischer Staat werden,
wenn sich der unabhängige Staat Palästina in der Hälfte des Territoriums befindet,
wo keine jüdische Siedlungen gebaut werden und keine Araber vertrieben werden.
Wir müssen also nur noch hundert Jahre bis tausend Jahre warten.
Vor Jahrzehnten wurden die Palästinenser gefragt, ob sie einen unabhängigen Staat in etwa der Hälfte des Territoriums Palästinas = Israels wollen und
sie haben es abgelehnt. Sie würden es wahrscheinlich heute nehmen, aber niemand fragt sie mehr.
Und Netanjahu hätte sein politisches Amt längst verlassen müssen, um wegen Korruption zur mehrjährigen Haftstrafe verurteilt zu werden.

|
|
Ladislav
Admin

|
|
Poněkud překroucená zpráva:
Plešatí opičáci Jeff Bezos a bratr Mark Bezos vydražují místo pro třetího sebevraha,
který s nimi chce zahynout v raketě 400 km nad Zemí dne 20.7.2021.
Tato sebevražda přijde člověka draze. Musí soutěžit z dalšími multimilonáři a nabízet v tento okamžik 3 miliony dolarů za letenku pro 10-minutový let
400 km nad zemí.
Pochybuju, že za 10 minut obletí Zeměkouli. A pak poslední článek rakety spadne se třemi mrtvolami v polopoušti v Texasu.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Podvod InterWestTrade "Interwest Trades"
Pozor! Neposílat na ten podvod žádné peníze! Toto není reklama ale varování před podvodem.
Podvodníci slibují ze 100 liber až 100.000 liber návrat 1% až 2% každý den
a garantují výdělek 400% až 600% procent ročně
Tedy asi vkladatel ztratí všechny peníze
InterWestTrade "Interwest Trades" je jistě nějaký podvod Ponziho schéma
Pro potvrzení podvodu hledej s Google:
scam InterWestTrade
scam "Interwest Trades"
fraud InterWestTrade
fraud "Interwest Trades"
https://www.jak-snadno-vydelat.cz/l/interwesttrade-rychly-a-...
|
|
Ladislav
Admin

|
|
''Vážený cenný víťaz,
Vážený víťaz, píšem, aby som vás informoval o vašom nedávnom fonde, ktorý vyhrala vaša e-mailová adresa. Sme tu, aby sme vás informovali, že vaša
e-mailová adresa bola vybraná ako jeden z víťazov tohto roka (Molottery 2021).
Zarobili ste (1 800 000,00 USD) jeden milión osemstotisíc amerických dolárov v
tomto roku. Musíte kontaktovať pani Juliu Helibertovú, právovú manažérku molottery spoločnosti na jej e-mailovej adrese juliahelibert77@gmail.com aby
vás nasmerovala a dala vám pokyny a postupy, ako získať váš víťazný fond. My vám odporučí, aby ste svoje údaje opätovne potvrdili nižšie.
1) Vaše celé meno:
2) Vaša úplná adresa:
3) Váš kontaktný telefón a fax č.:
3) Vaše povolanie, vek a rodinný stav:
4) Akákoľvek platná forma vašej identifikácie/riadenej licencie:
5 Vaša krajina:
6) Vaše mesto:
7) Váš štát:
8) Telefónne číslo:
9) Vaše číslo WhatsApp:
Urobte dobre, ak sa obrátiť na pani Juliu Helibertovú (manažérka spracovania).
Jej e-mailová adresa juliahelibert77@gmail.com
pre ďalší proces a odoslanie vašej vízovej karty na vašu nominovanú adresu.
V mene fondu spoločnosti Molottery Svetová banka a centrálnej banky Európy pod touto súčasnou správou, úprimne ospravedlňte sa za nepríjemnosti a
oneskorenia vašej platby.
Ďakujem za pochopenie.
S pozdravom, pani Carolyne Kryštofová.''
Možná, že přišel e-mail z Nigérie.
Člověk píše za sebe ''on'', podepsal se Carolyne Kryštofová,
ale e-mail je z konta Julia Helibert = hullamiwegally33@gmail.com
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Desítky malých českých podvodníků, kteří neprávem získali jen kolem jednoho milionu eur dotace Evropské unie,
jsou v těchto dnech vyšetřováni z podvodu a jejich majetek je zmražen.
Největší podvodník s dotacemi je však předsedou vlády a příští rok by chtěl být prezident.
Zločinné hnutí ANO díky ruským hackerům vyhrává české volby i volební ankety.
Lidé se kvůli korona viru bojí demonstrovat na Václaváku a na Staromáku, aby StB předseda vlády Bureš zmizel
a odešel do Ruska ke zločinným kolegům.
Jeden z těch dotačních zločinců odevzdal českou státní příslušnost a má jen německou, je důchodce v Německu,
ale přesto získal milion eur dotaci určenou pro české zločince s bytem s Čechách.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
''V Číně jsou podvody s akciemi stále součástí režimu. Sociální sítě ovlivňují burzu'' Carson Block
Carson Block ze společnosti Muddy Waters Capital hovořil o svých investicích v Číně. On se v této zemi delší čas pohyboval a dospěl k závěru, že
podvody tam jsou běžným jevem. To je u rozvojových zemí běžné a Čína nikdy nepodnikla razantní kroky, aby čínské firmy nepodváděly americké a evropské
investory. Investoři ze západu propadli falešnému dojmu, že v Číně firmy fungují podobně jako u nich. Už opadla první vlna podvodů, kdy na burzu
vstupovaly společnosti, které se skládaly jen z poštovní schránky, tak jako Babiš měl poštovní schránku ve Švýcarsku 1996 a nazýval to firmou Ost
Finanz und Investition - OFI. Stačilo navštívit místa v Číně, kde měly být továrny a bylo zřejmé, že je tam jen postbox.
Nyní je řada na burze obchodovaných čínských firem spojena s internetem a podvody se u nich prokazují znatelně hůře.
V sociálních sítích jako Facebook, se snaží stovky lidí, často pod falešnými jmény, nalákat lidi ze západu na čínské akcie. Investoři mají u Číny
klapky na očích a ignorují relevantní politická rizika. Oficiální statistická čísla týkající se čínského hospodářství jsou lživá. Oznámený růst HDP 6%
ročně může odpovídat pravdivému růstu hospodářství 1% ročně.
A to samé platí pro lákání lidí v západní Evropě a v Americe přes Facebook na komunistické akcie z Ruska, kde si vzal Putin 10% akcií každé firmy,
aniž by za to zaplatil.

|
|
Ladislav
Admin

|
|
Sršni jsou chráněni zákonem.
Kdo zabije sršně, třeba proto, že ho sršeň píchnul, tomu hrozí pokuta až 50.000 euro.
Doufám, že vraždu sršně nebude vyšetřovat několik úředníků z oddělení policie pro vraždy, aby byl pachatel dopaden.
Dobrý advokát by ale prokázal u soudu, že pachatel zabil sršně v sebeobraně a bude osvobozen od trestu.
Sršeň vypadá stejně jako dvakrát větší vosa.
|
|
Aries
Junior Member

Nálada: Yes!
|
|
Mám s nimi zkušenost - velmi špatnou - tak když je někde poblíž buď uteču nebo jsem nucen je v sebeobranně zabít.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Naučte se ztrácet peníze obchodováním na finančních trzích!
Juniorská škola tradingu - Forex I-II - FX street cz
Lekce 1: Základy obchodování na finančních trzích
Lekce 2: Technická analýza, fundamentální analýza
Lekce 3: Riziko, money-management, psychologie tradingu
Lekce 4: Typy objednávek na burze
Lekce 5: Obchodní systémy - základ ztrácení peněz
Lekce 6: Jak spáchat nejlépe sebevraždu
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Nový český podvod - pyramida Ponziho schéma
28-letý Ondřej Janata ze společnosti Growing Way je obviněný z podvodu na 4000 klientech, kteří svěřili 1,5 miliardy korun jeho firmě Growing Way.
Policie o případu informovala ve středu. Díky včasnému zásahu policie a spolupráci s Finančním analytickým úřadem se podařilo zajistit majetek v
hodnotě jedné miliardy korun. Kauzu dozoruje Vrchní státní zastupitelství v Olomouci.
Podle zjištění SZ Byznys je hlavním aktérem kauzy Janata a jeho fond Growing Way. Ten vznikl teprve 2020.
Klientům sliboval roční výnos 30%. 
Podle údajů v katastru nemovitostí policie zaplombovala i Janatův dům v Praze-Chuchli.
Kontakty na Janatu nejsou oficiálně dostupné. Společnost Growing Way na sebe neuvádí telefon. V nových pražských kancelářích firmy nikdo nebyl.
Zisky Growing Way měly pocházet z obchodování na finančních trzích a to na denní bázi. V první polovině letošního roku se Janata rád ukazoval v
ekonomických médiích, líčil své velké plány a chlubil se drahými hodinkami a auty.
Janatův fond fungoval podle paragrafu 15 zákona o investičních společnostech a investičních fondech. Podniky zřízené podle tohoto paragrafu jsou
alternativní investiční vehikly, které jsou sice evidovány u České národní banky, ale jinak nad nimi už ČNB dohled nevykonává.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/videl-se-mezi-miliardari-...
Foto: Ondřej Janata
|
|
Ladislav
Admin

|
|
77-letý člověk od Náchodu si minulé dny u nebankovních institucí půjčil 470.000 korun na nákup bitcoinu,
poslal těch 470.000 kč firmě z reklamy a nainstaloval na computeru podle návodu program pro vzdálený přístup firmy.
Nyní nemá ani peníze ani bitcoin a případ oznámil policii, která čin nyní vyšetřuje jako podvod.
On si měl půjčit peníze u Fio a pomocí Fio koupit na Xetra Frankfurt 6 různých levných dividendových akcií z indexu DAX: Allianz, BASF, BMW,
D.Telekom, Munich Re a namísto s předraženým vzduchem bitcoin měl spekulovat s levnou akcií Deutsche Bank.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Sranda publikovaná v Dikobrazu: 30. 12. 2020
Geniální český mladík, ve 27 letech vydělal zázračně stamilióny korun.
Prozradil, kolik nejvíce »urval« za den.
Jeho jméno se s velkou pravděpodobností brzo začne objevovat v žebříčcích nejbohatších Čechů. Ondřejovi Janatovi je pouhých 27 let, ale už spravuje
fond, ve kterém je více než miliarda korun. Jeho osobní majetek pak dosahuje hodnot ve stovkách miliónů. Každý rok dokáže svěřené peníze zvětšit o
desítky procent. Jeho »hřištěm« je obchodování na burze.
Za dvanáct let, ve kterých se pohybuje na burze, si vytvořil unikátní know how, díky němuž zvládne ročně rozmnožit peníze svého fondu o desítky
procent. "Můj osobní rekord je výdělek miliónu dolarů za den,“ přiznal spokojeně Ondřej Janata.
"Několikrát jsem přišel úplně o všechno a musel jsem začít znovu. Vždycky když jsem zkrachoval, tak to bylo proto, že jsem se přestal držet své
strategie."
Janata v několika rozhovorech prohlásil, že jeho cílem je jednou být nejbohatším Čechem.

Dnes si ukážeme na tomto příkladu, jak poznat pochybnou investici již před tím,
než do ní vstoupíme.
Video 9 minut https://www.youtube.com/watch?v=nRmrbj3Pw2g
|
|
Ladislav
Admin

|
|

'''Autobus plný politiků jel přes jižní Moravu, dostal smyk a spadnul do údolí.
Než se k tomu dostavila policie, tak už místní hrobník zahrabává poslední hrob.
To všichni zemřeli? No, někteří tvrdili že ne, ale já už jim nevěřím ani slovo.'''
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Ve Spojených státech bylo podle webu https://www.ponzitracker.com
v minulém roce odhaleno 46 Ponziho schémat podvodu.
To je v průměru jeden odhalený podvod každých osm dní.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Typická ruská svatba
Video 3 minuty slovensky
https://www.youtube.com/watch?v=qnIMHDyLbaw
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Vtip, který může vypadat rasisticky a proto kosmopoliti = přátelé všech národů se nemusí usmívat.
V Kolíně nad Rýnem dnes směli vstoupit do islámských mešit lidé všech národů.
Mnozí běloši tedy dnes strávili několik minut v nějaké mešitě, protože to bylo zadarmo,
zatímco v kolínské zoologické zahradě by museli zaplatit 19 € za vstupenku, aby viděli podivné tvory.
|
|
Aries
Junior Member

Nálada: Yes!
|
|
Tak ty podivné tvory viděli zadarmo v mešitě :D
Já bych tam osobně nešel, jsem znalý extrémistů islámského vyznání a to není nic pro mě.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Ze zahraničního call-center = sálu plného mladých podvodníků mi volala dnes slečna
a hodinu později mladík, že jsou od firmy Microsoft a pak by asi následovala lež,
že musím nahrát nějaký program na computer.
Pak by mi to ale jistě zle poškodilo computer, nasadilo virus nebo trojánce a ukradlo moje akcie,
nebo by mne vydírali, že musim zaplatit za odstranění chyby.
Tedy jsem jim řekl už za 5 sekund, že nic nechci a rychle zavěsil.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Jetzt bittet die Kriminalpolizei wieder um Ihre Mithilfe!
To je jediná správná reakce. Vždy sleduji "Aktenzeichen XY Prävention". Vždy varují před aktuálními podvody:
https://www.zdf.de/gesellschaft/vorsicht-falle
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnešní vydání největšího německého magazínu pro akcie = Börse Online obsahuje článek
na téma Babiš
+ jeho praní špinavých peněz ve Francii za pomoci jeho poštovních schránek v Karibiku
+ jeho zneužití podpory od Evropské unie v Čechách
+ Babiš
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Zajímavý nesmysl jsem dostal dnes z Afriky v e-mailu na ....@seznam.cz
Kopíruju z té lži jen polovinu vět:
''Je zřejmé, že jste svůj fond ve výši 10,5 milionu USD neobdrželi kvůli minulým zkorumpovaným vládním úředníkům, kteří si fond téměř drželi pro sebe
ze svých sobeckých důvodů, a některým jednotlivcům, kteří váš fond využili ve všech pokusech ošidit váš fond, což vedlo k tolika ztrátám z vašeho
konce a zbytečnému prodlení v příjmu vašeho fondu.
Národní ústřední úřad Interpolu posílený Organizací spojených národů a Federálním úřadem pro vyšetřování úspěšně předal mandát současnému prezidentovi
Toga Jeho Excelenci Faure Gnassingbé, aby podpořil provádění zúčtování všech zahraničních dluhů vůči vám a dalším jednotlivcům a organizacím.
Jak nyní chcete obdržet platbu? Protože máme dva způsoby platby, a to šekem na pokladně nebo kartou Visa ATM?
Vydáme vám vlastní ATM kartu na bázi PIN, kterou budete používat k výběru až 10 000 USD za den z jakéhokoliv bankomatu, na kterém je logo Mastercard,
a karta musí být v roce 2025 obnovena. S kartou ATM budete moci převádět své prostředky na svůj místní bankovní účet. Bankomatová karta je dodávána s
příručkou nebo manuálem, které vám osvětlí, jak ji používat, i když nemáte bankovní účet.
Šek: Má být uložen ve vaší bance, aby byl zúčtován do tří pracovních dnů.
Vaše platba vám bude zaslána prostřednictvím libovolné z preferovaných možností a bude vám zaslána poštou prostřednictvím DHL.
Chcete-li ovlivnit uvolnění vašeho fondu v hodnotě 10,5 milionu USD, doporučujeme vám kontaktovat našeho korespondenta v Africe, doručovatele Williama
Mikea.
Doporučujeme vám, abyste ho kontaktovali s informacemi uvedenými níže:
Jsi celým jménem ......
Vaše adresa ......
Domů/mobil......
S úctou, pane Morrisone.
FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION ODDĚLENÍ JUSTICE SPOJENÝCH STÁTŮ WASHINGTON, D.C. 20535.'' 
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Nový český podvod Ponziho schéma se dnes oznamuje
= zločinná česká firma HP Next - pan vedoucí František Petera
Pavel Nedvěd, nyní viceprezident Juventusu Turín, v roce 2003 nejlepší fotbalista Evropy, byl hlavním klientem firmy HP Next, za kterou vystupovali
jako jednatelé Zlatuše Hejduková, manželka hokejového hrdiny - Milan Hejduk a František Petera.
Firma HP Next upadla do insolvence. Na jejích účtech není ani halíř.
Zjišťuje se, jestli firma peníze svých klientů jen špatně investovala, nebo zda došlo k jejich ukradení. Z došlých odpovědí oslovených orgánů veřejné
správy a soukromých subjektů nebyl zjištěn žádný nemovitý ani movitý majetek. Zůstatky na běžných bankovních účtech dlužnice HP Next nebyly také
zjištěny. V pokladně se nenacházejí žádné finanční prostředky.
''František Petera se jevil jako celkem solidní člověk. Bylo zjevné, že cenným papírům rozumí. Hovořil o evropských garantovaných fondech s výnosy
10%. To jsou reálná zhodnocení. Kdyby mi řekl, že mi moje peníze rozmnoží o 25% ročně, bylo by jasné, že je to podvodník.'' říká jeden z klientů.
Pavel Nedvěd žádá od firmy zpátky 49 milionů korun, jeho někdejší spoluhráč z reprezentace či Juventusu Zdeněk Grygera 35,2 milionu, bývalý hráč
basketbalové NBA Jiří Welsch 20,8 milionu korun.
Případ insolvence HP Next řeší soud, celou věc prověřuje i policie.
V insolvenčním řízení se přihlásilo celkem 21 věřitelů. Na jistinách, tedy základních částkách, jež do HP Next vložili, jim firma dluží celkem 135,7
milionu korun.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nedved-ci-welsch-prisli-o...
Pak nám stodola shořela, jenom hrábě jsem vytáhl z popela. Však život není
zlej. Dokud ještě žijem, je všechno oukej.
Jestli někdo před 30 lety ztratil na podvodníky jen 676.000 korun a v prvním roce důchodu má pozitivního vlastního kapitálu 10x víc, nemusí se vůbec
trápit. Vždyť zaplatil jen 676.000 korun za poučení, že peníze se nesmí dávat podvodníkům, ale musí rozdělit pravidelně na 30 různých levných akcií s
dividendou z hlavních západních akciových indexů.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnes vezli sanitkou Zemana z nemocnice do blázince, když se dozvěděli, že má Zeman korona virus.
A tak vezli hned Zemana zase zpátky do nemocnice, jakmile si vzal z domova pár lahví vodky.
Zeman dostal nedávno třetí dávku vakcíny BioNTech a tak se asi nebude stěhovat do pekla dřív než za týden.
|
|
Stran:
1
..
8
9
10
11
12
..
15 |