Stran:
1
2 |
Ladislav
Admin

|
|
Reakce na slova z 19-2-2023 v 10:46, která napsal Mark-senior
Někdo má radost z rozhazování peněz a mohl by i ve věku 70 let koupit letenku za 1.800 € na Tahiti a zůstat při té cestě také několik dní na
Honolulu a v San Francisku, aby zničil přebytečné 4.000 € na kontě.
Někdo dosáhl v životě také všecho a chtěl by ještě dosáhnout 12.000 € ročně čistého z dividend a 10 let později mnohem víc dividend a také 1
milion € v akciích na kontě, neboť má potomky, kteří to zdědí a nedostane to útulek pro psy a kočky.
Někteří lidé začali cestovat po světě v důchodu a jiní už cestování po světě vyřídili za mlada a v důchodu už nemusí nikam.
http://nr1a.com
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Ve věku 70 let přikupuju levné dividendové akcie od mých 31 firem. Ve věku 70 mám větší čistý důchod, než jsem měl ve věku 63 čistou mzdu. Ve věku 70
neplatím nájem bytu, zatímco do věku 69 jsem platil nájem. Koupil jsem vlastní byt pro sebe ve věku 69. Věřím tomu, že budu moci strávit každou
sobotu s mými syny a ti budou jednou dědit mých 31 dividendových akcií. Růst kurzů mě nezajímá, ani růst dividend. Mně stačí, že mi patří: AT&T,
Bank of America, Cisco Systems, Johnson & Johnson, Kraft Heinz, Pfizer, Procter & Gamble, RTX, Wells Fargo, British American Tobacco, HSBC
Holdings, NatWest, Shell, Tesco, Allianz, BASF, BMW, Deutsche Telekom, Munich Re, Siemens, AB InBev, Iberdrola, BNP Paribas, Sanofi, Bank of Nova
Scotia, Enbridge, Mitsubishi Corp., Takeda Pharmaceutical, BHP Group, Fortescue.
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Ve věku 70 let přikupuju levné dividendové akcie od mých 31 firem. Ve věku 70 mám větší čistý důchod, než jsem měl ve věku 63 čistou mzdu. Ve věku 70
neplatím nájem bytu, zatímco do věku 69 jsem platil nájem. Koupil jsem vlastní byt pro sebe ve věku 69 a zaplatil jsem ihned, když jsem prodal 2/3
akcií. Věřím tomu, že budu moci strávit každou sobotu s mými syny a ti budou jednou dědit mých 31 dividendových akcií. Růst kurzů mě nezajímá, ani
růst dividend. Mně stačí, že mi patří: AT&T, Bank of America, Cisco Systems, Johnson & Johnson, Kraft Heinz, Pfizer, Procter & Gamble,
RTX, Wells Fargo, British American Tobacco, HSBC Holdings, NatWest, Shell, Tesco, Allianz, BASF, BMW, Deutsche Telekom, Munich Re, Siemens, AB InBev,
Iberdrola, BNP Paribas, Sanofi, Bank of Nova Scotia, Enbridge, Mitsubishi Corp., Takeda Pharmaceutical, BHP Group, Fortescue.
Na terase pěstuju palmu konopnou, která snese mráz až -15°, vavřín, tis, jalovec, petržel, 2 bílé růže, 2 žluté, 2 červené. Když něco chcípne kvůli
vlhku nebo suchu, hned to nahradím novým.
|
|
Stran:
1
2 |
|