Stran:
1
2
3
4
..
12 |
VSbrok
Junior Member

|
|
Jsem do 20hod v práci, takže počítejte se mnou až tak na 20:45 ...
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Máte to v SZ.
|
|
MilanV
Member

|
|
Kolegové, doba dovolených skončila a tak obnovuji "Pivko", každé druhé úterý v měsíci.
Takže v úterý 10.9 v Praze. 8.10 plánuji další
Prosím přihlášky přes soukromé zprávy do 5.9 ať mohu zamluvit stůl a rozeslat koordináty místa setkání.
ptf dle hodnoty
rustove: MA,MSFT,ADBE,NVDA,ABT,ADSK,ATVI,LKQ,HD,UNH,NKE,DHI,BRK-B,ADP,AAPL,ASML,AMAT,FB,RTX,BLK,UNP
na stalo: NRZ,MAIN,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN
|
|
MilanV
Member

|
|
Na pivko 10.9 mám zatím tři přehlášené. Prosím do zítřka přes soukromé zpáva přihlášky ať mohu udělat rezervačku
ptf dle hodnoty
rustove: MA,MSFT,ADBE,NVDA,ABT,ADSK,ATVI,LKQ,HD,UNH,NKE,DHI,BRK-B,ADP,AAPL,ASML,AMAT,FB,RTX,BLK,UNP
|
|
MilanV
Member

|
|
Jménem moravské větve si dovoluji učinit pozvánku na podzimní sraz. Bude o víkendu 12.10 (v sobotu dopoledne příjezd a v neděli dopo odjezd)
Hlavním organizátorem je Roberto a já mám funkci jen administrativní. Takže se ujímám své funkce a prosím do 11.9 předběžné přihlášky přes soukromé
zprávy "sraz". Dle počtu se pak udělá rezervace patřičného sklípku a objedná se ubytování, vše však po složení zálohy (výše dle předběžného počtu a
dle konkrétního sklípku - nevíme zda nás bude 5 či 20)
Nějaká přednášky rovněž budou ale i tak prosím o další ochotné zájemce o reakci.
Další sraz chystám na únor-březen v Praze.
ptf dle hodnoty
|
|
Vitusus
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: MilanV  | Jménem moravské větve si dovoluji učinit pozvánku na podzimní sraz. Bude o víkendu 12.10 (v sobotu dopoledne příjezd a v neděli dopo odjezd)
Hlavním organizátorem je Roberto a já mám funkci jen administrativní. Takže se ujímám své funkce a prosím do 11.9 předběžné přihlášky přes soukromé
zprávy "sraz". Dle počtu se pak udělá rezervace patřičného sklípku a objedná se ubytování, vše však po složení zálohy (výše dle předběžného počtu a
dle konkrétního sklípku - nevíme zda nás bude 5 či 20)
Nějaká přednášky rovněž budou ale i tak prosím o další ochotné zájemce o reakci.
Další sraz chystám na únor-březen v Praze. |
Tak z vinného srazu se budu muset bohužel omluvit. Jednak toho 12.10. budu obíhat jako každoročně Prigl (tedy budu sice v Brně), ale mám bohužel už na
večer nějaké plány v Opavě, takže hned po závodu budu muset odjet. Tedy se uvidíme nejspíše až v zimě/na jaře příštího roku, pokud nestihnu některý z
měsíčních dýchánků.
BBL - @ 36.60 USD_________________OHI - @ 34.00 USD_______________WFC - @ 50.00 USD
CSCO - @ 31.25 USD________________PG - @ 61.30 USD________________WHR - @ 154.75 USD
CVX - @ 93.80 USD_________________PPL - @ 27.75 USD________________WMT - @ 72.96 USD
IBM - @ 131.00 USD_________________SO - @ 49.18 USD________________XOM - @ 54.69 USD
JNJ - @ 58.80 USD__________________T - @ 33.82 USD________________RIO - @ 53.20 USD
JPM - @ 59.00 USD_________________RTX - @ 102.50 USD________________OTIS - @ 0.00 USD
MCD - @ 95.00 USD_________________VZ - @ 47.50 USD________________CARR - @ 0.00 USD
O - @ 57.50 USD________________PFE - @ 35.00 USD________________MMM - @ 159.00 USD
|
|
MilanV
Member

|
|
K dnešnímu ránu Sklípek (sraz) 6 zájemců, pivko 4
ptf dle hodnoty
|
|
roberto marconi
Member

|
|
Super Milane, diky za scot, vysivam na tom. Dalsi zajemnci, hlaste se, dokud je cas
|
|
ado130
Junior Member

|
|
Presunúť o jeden týždeň pred či po
Portu & Degiro:
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX
Healthcare: ABBV | PFE | TRIL | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
Conglomerates: SPCE
|
|
MilanV
Member

|
|
Na úterní pivko 10.9 mám přihlášeno 5 lidí s různou mírou pravděpodobností příchodu (nejméně 5:50). Objednám stůl pro 6 a tak bude místo pro toho, kdo
se rozmyslí na poslední chvíli.
Začátek v 17 hodin a místo přes soukromé zpávy, ale jinak jako vždy na stejném místě se slevou 20% (ať udělám reklamu a zlomím váhající)
ptf dle hodnoty
|
|
Aries
Junior Member

Nálada: Yes!
|
|
S kamarádem bychom se rádi někdy zúčastnili setkání ( jsme ze západu ), snad nám to někdy vyjde a sejdeme se :-)
Nemáte předběžný termín v říjnu ( Praha )?
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Aries  | S kamarádem bychom se rádi někdy zúčastnili setkání ( jsme ze západu ), snad nám to někdy vyjde a sejdeme se :-)
Nemáte předběžný termín v říjnu ( Praha )? |
Druhé úterý v měsíci, zpravidla od 17 hod.
|
|
MilanV
Member

|
|
Další pivko bude 8.9 a jak psal Pavel, každé druhé úterý. Obvykle začínáme v 17 hodin a i hospoda je víceméně stejná
ptf dle hodnoty
|
|
michal.holik
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: MilanV  | Další pivko bude 8.9 a jak psal Pavel, každé druhé úterý. Obvykle začínáme v 17 hodin a i hospoda je víceméně stejná |
Milane, prosím soukromou zprávu s koordináty dnešního pivka od 17:00.
Díky M
<<< DIVIDENDOVÉ PORTFOLIO /// YOC celého ptf cca 4,5 % /// 1y DGR celého ptf cca 8,5 %
>>>
Energy ________________ ---aktuálně nic---
Industrials ___________ MMM, RTX
CyclicalConsGoods _____ MCD
NonCyclicalConsGoods __ PEP, PG
Tobacco _______________ MO, PM
Financials ____________ MA, V
BDCs __________________ MAIN, ARCC, CSWC,
GAIN
mREITs ________________ NRZ, ABR
Healthcare ____________ JNJ, PFE, ABBV
Technology ____________ MSFT, CSCO, INTC,
AAPL
Telecommunications ____ T
Utilities _____________ NEE, DUK
eREITs ________________ O, OHI, WPC, NNN,
STOR, AMT
|
|
MilanV
Member

|
|
Snad jsem poslal zprávu všem. Pokud ne, pak se ozvěte.
Michale, prudíš. Dobře víš, kde to je. ale je to alespoň dobrá reklama a upozornění
ptf dle hodnoty
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: MilanV  | Snad jsem poslal zprávu všem. Pokud ne, pak se ozvěte.
Michale, prudíš. Dobře víš, kde to je. ale je to alespoň dobrá reklama a upozornění |
Všechno zlé je k něčemu dobré??
|
|
michal.holik
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Pavel  | Citace: Původně zaslal: MilanV  | Snad jsem poslal zprávu všem. Pokud ne, pak se ozvěte.
Michale, prudíš. Dobře víš, kde to je. ale je to alespoň dobrá reklama a upozornění |
Všechno zlé je k něčemu dobré?? |
Chtěl jsem udělat reklamu dnešnímu srazu ;-)
<<< DIVIDENDOVÉ PORTFOLIO /// YOC celého ptf cca 4,5 % /// 1y DGR celého ptf cca 8,5 %
>>>
Energy ________________ ---aktuálně nic---
Industrials ___________ MMM, RTX
CyclicalConsGoods _____ MCD
NonCyclicalConsGoods __ PEP, PG
Tobacco _______________ MO, PM
Financials ____________ MA, V
BDCs __________________ MAIN, ARCC, CSWC,
GAIN
mREITs ________________ NRZ, ABR
Healthcare ____________ JNJ, PFE, ABBV
Technology ____________ MSFT, CSCO, INTC,
AAPL
Telecommunications ____ T
Utilities _____________ NEE, DUK
eREITs ________________ O, OHI, WPC, NNN,
STOR, AMT
|
|
Aries
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: MilanV  | Další pivko bude 8.9 a jak psal Pavel, každé druhé úterý. Obvykle začínáme v 17 hodin a i hospoda je víceméně stejná |
Termín si píšu, nakonec asi budeme tři, přidá se kamarád z Prahy. Můžete mi zaslat místo setkání do zprávy ? Abych si zjistil jak se tam dostat a
naplánovat cestu.
Díky
|
|
MilanV
Member

|
|
Další pivko bude v úterý 8.10 (mylně uvedeno 8.9). Registrace bude do 5.10 pře SZ a já pak pošlu koordináty. Asi bude změna hospody neb se změnil
provozovatel a hlavně netočí Plze
ptf dle hodnoty
|
|
MilanV
Member

|
|
Avízuji potřebu přihlášení na pivko 8.10. Pls přes soukromé zprávy s předmětem "pivko"
ptf dle hodnoty
|
|
Aries
Junior Member

|
|
Bohužel tento datum nemohu a tím pádem se nezúčastní ani mí dva znamí. Snad vyjde listopad.
|
|
MilanV
Member

|
|
Zítřejší pivko bude v komornější sestavě. Začátek v 17 a koordináty jsem všem přihlášeným poslal. Kdyby někdo další projevil zájem, pak ještě během
dneška přes soukromou zprávu se přihlaste.
ptf dle hodnoty
|
|
MilanV
Member

|
|
Zatím na zítřejší pivko mám 4 lidi v evidenci. Kdyby někdo se ještě rozhodl, pak jsem objednal stůl pro 6
ptf dle hodnoty
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Plzeň - setkání - listopad pondělí, úterý, čtvrtek, 15-16 hodin.
Jezdíte někdo často vlakem Plzeň-Domažlice?
Tam je snad jen jedna kolej, že?
Ale buduje se tam druhá kolej a proto se tam už dlouho jezdí jen autobusy mezi vlakovými nádraží.
Koncem října snad budou mezi Plzní a Domažlicemi zas jezdit vlaky.
A tak bych já a Joe Konecny přijeli odpoledne = listopad : pondělí, úterý, čtvrtek, 15-16 hodin
do Plzně jen za účelem změny čísla mobilního telefonu na kontu u Fio.cz
Protože v Domažlicích Fio není a ani jiná banka v Domažlicích mi konto u Fio neopraví.
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Sobotní setkání na jižní Moravě pod vedením Roberta se vydařilo, bylo krásně venku i uvnitř.
|
|
Stran:
1
2
3
4
..
12 |
|