Stran:
1
..
7
8
9
10
11 |
MilanV
Member

|
|
Protože Covid epidemie nepolevuje, musím s lítostí definitivně zrušit listopadový sraz. Doufejme, že se situace zlepší a s min. měsíčním předstihem
oznámím nový až to bude reálné.
Listopadové pivko rovněž se neuskuteční. Zatím mám ambice na Vánoční investorský večírek, jak minulý rok. Byl by to nějaký pátek v prosinci. Ale i zde
platí výhrada s ohledem na covid situaci.
ptf dle hodnoty
rustove: MA,MSFT,ADBE,NVDA,ABT,ADSK,ATVI,LKQ,HD,UNH,NKE,DHI,BRK-B,ADP,AAPL,ASML,AMAT,FB,RTX,BLK,UNP
na stalo: NRZ,MAIN,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN
|
|
Ladislav
Admin

|
|
A proč se nesejdete v parku?
Jestli není dovoleno sedět před hospodou.
A když bude mrznout, sejděte se uvnitř nádraží.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Proč jsou lidé v Praze anonymní? A proč lidé v Mnichově ukazují své tváře?
Kdy se bude v Mnichově konat další valná hromada?
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Setkání v Praze jsou dobré, protože každý dostane několik minut čas mluvit ke všem 12 ostatním najednou a tito musí být několik minut zticha. Nerad
ale ztrácím čas s přednáškou někoho na téma, které mne nazajímá = REITs, Fondy, ETF, Dolar-Euro, Bitcoin, Opce, Forex, CFD, Zlato, Dluhopisy.
Setkání v Mnichově se mi nelíbí, protože přijde 25-30 lidí, ale člověk může mluvit jen se sousedem vlevo, vpravo a naproti u stolu. A stěhovat se po
půlhodinách k jiným stolům není dobré. A tak je lepší setkat se v Mnichově jen s jedním akcionářem, když mne o to požádá.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  |
Setkání v Mnichově se mi nelíbí, protože přijde 25-30 lidí, ale člověk může mluvit jen se sousedem vlevo, vpravo a naproti u stolu. A stěhovat se po
půlhodinách k jiným stolům není dobré. A tak je lepší setkat se v Mnichově jen s jedním akcionářem, když mne o to požádá. |
Musíme uspořádat setkání akcionářů v Mnichově s pěti lidmi. Ne příliš mnoho lidí a ne příliš málo lidí.
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: eco  | Citace: Původně zaslal: Ladislav  |
půlhodinách k jiným stolům není dobré. A tak je lepší setkat se v Mnichově jen s jedním akcionářem, když mne o to požádá. |
Musíme uspořádat setkání akcionářů v Mnichově s pěti lidmi. Ne příliš mnoho lidí a ne příliš málo lidí. |
Že by? A ty bys jel? Co na to pan domácí???
|
|
eco
Senior Member

|
|
Ano.
Pojďme se ho zeptat.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Das Treffen oder der Stammtisch der Aktionäre in München / Bayern
Samozřejmě. A třeba hned, někde v parku nebo na nádraží v Mnichově.
Kdo jezdí od východní hranice Moravy 250 km na setkání do Prahy, může přijet i 250 km ze západních a jižních Čech na setkání do Mnichova. Ale z Prahy
do Mnichova je 380 km. Flixbus nejezdí, vlak Alex snad jede.
Třeba hned. Ale kvůli korona viru asi není dnes dovoleno překročit česko-německou hranici. A kdo tak učiní, musí pak zůstat 14 dní doma v bytu v
karanténě.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Das Treffen oder der Stammtisch der Aktionäre in München / Bayern
Samozřejmě. A třeba hned, někde v parku nebo na nádraží v Mnichově. |
Ne, v restauraci. Restaurace se brzy znovu otevře.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: eco  | Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Das Treffen oder der Stammtisch der Aktionäre in München / Bayern
Ne, v restauraci. Restaurace se brzy znovu otevře. |
Doporučuji tuto restauraci:
Brünner Eck
Fasaneriestraße 3c
D-80636 München
Mají tam české pivo a české jídlo. Zde domovská stránka:
https://bruennereck.jimdofree.com/
|
|
roberto marconi
Member

|
|
JJ, brnensky roh, to zni vyborne!
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Od čtvrtka se otevřou hospody. Otevírá se tak další kolo investičního blábolení při pivu. Nebylo by od věci udělat to sezení v pátek, i když úterý mi
tentokrát nevadí, protože mám dovolenou. Maximálně 3x4 lidi u stolu systémem škatulata, škatulata hejbejte se!
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Hlavně ale otevírá se tak další kolo silného množení nákazy korona virem při pivu v Čechách,
neb strana a vláda jeví se u korona viru značně debilní.
Zatímco čínská komunistická diktatůra snížila počet nakažených denně už dávno téměř na nulu,
a nebo čínská statistika u nákaz korona virem lže tak silně jako žádná jiná na světě.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Hlavně ale otevírá se tak další kolo silného množení nákazy korona virem při pivu v Čechách,
neb strana a vláda jeví se u korona viru značně debilní.
Zatímco čínská komunistická diktatůra snížila počet nakažených denně už dávno téměř na nulu,
a nebo čínská statistika u nákaz korona virem lže tak silně jako žádná jiná na světě. |
Kapitalistická Jižní Korea virus porazila.
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Setkání akcionářů kdysi dávno v Mnichově.
Byl jsem tam já, ''eco'', Chamberlain, Daladier, Mussolini.
Ale Hitler nepřišel.
|
|
r626
Member

|
|
Co to je za divnej lokál?! na fotkách buď před sebou nemají nic a nebo prázdné sklenice.
Obsluha takovéhoto podniku by měla byt vyhozena protože nevydělával majiteli peníze. Pokud si majitel nedokáže ohlídat aby mu obsluha v podniku
vydělávají zaslouží si zkrachovat.
|
|
eco
Senior Member

|
|
https://hirschgarten.de/
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Lokál Hirschgarten = Jelení Zahrada.
|
|
eco
Senior Member

|
|
V roce 2021 se v Mnichově opět uskuteční velká akcionářská schůze. Ale bude se konat v restauraci nedaleko hlavního vlakového nádraží, takže Ladislav
nemá dlouhou cestu.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: eco  | Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Das Treffen oder der Stammtisch der Aktionäre in München / Bayern
Ne, v restauraci. Restaurace se brzy znovu otevře. |
Restaurace budou znovu otevřeny až v roce 2021. Předtím se musíme nechat očkovat.
|
|
MilanV
Member

|
|
V sobotu 12.12 zkusíme dát Vánoční investorské pivko v Praze. Případní zájemci nechť přes SZ se přihlásí (v předmětu "pivko") a já bych během pátku
potvrdil akci a sdělil místo rovněž přes soukromou zprávu. Začátek asi kolem 16 hodiny a konec ??
ptf dle hodnoty
rustove: MA,MSFT,ADBE,NVDA,ABT,ADSK,ATVI,LKQ,HD,UNH,NKE,DHI,BRK-B,ADP,AAPL,ASML,AMAT,FB,RTX,BLK,UNP
na stalo: NRZ,MAIN,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: MilanV  | V sobotu 12.12 zkusíme dát Vánoční investorské pivko v Praze. Případní zájemci nechť přes SZ se přihlásí (v předmětu "pivko") a já bych během pátku
potvrdil akci a sdělil místo rovněž přes soukromou zprávu. Začátek asi kolem 16 hodiny a konec ?? |
Kolik lidí se může v Praze setkat?
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Možná že přijde 12 lidí, aby se všichni nakazili korona virem. 
Setkání nemá cenu v době rekordního rozšiřování nákazy.
A jestli vláda lidem dovolí dnes do hospod, jsou to nezodpovění lumpi, kteří si jen chtějí u lidí pomoci a ve skutečnosti si ublíží u lidí, kvůli tomu
rychlému zdvojnásobení denních nových nákaz korona virem.
Stejné nebezpečí nákazy je, jestli jsou dnes české hospody zavřené a sejdete se v bytu.
Jen to setkání raději zrušte a sejděte se na jaře u stolu venku před hospodou.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Brzy budu očkován proti Covid-19. Ladislav bude snad také očkován. Pak bude velká schůze akcionářů v Mnichově.
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
V práci v kanceláři nikdo v roušce nechodí a ani v rodině, tak kde je ta nakažlivost? Chřipkou se nakazí násobně více lidí a umírají také lidé s
problémy vedlejšího charakteru. Vakcína je nevyzkoušená, takže může mít vedlejší účinky, ale to nikdo neřeší. Moc se o tom akorát píše, ale pořádně se
neví, kde se to šíří a hlavně jak? O případech s mizivými symptomy se vůbec nemluví, protože se zdůrazňují jen závažné případy. Venku se chlastat
nemůže, ale vevnitř to nevadí! Je to celé akorát na umravnění lidí, aby lidi poslouchali. V Lánech na jaře seděli vedle sebe politici nalepení jak
buzeranti u koryta se žrádlem bez roušky a venku se promenádovali lidi po lese v roušce jak idioti.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Stran:
1
..
7
8
9
10
11 |