Nedávný krach najdeme jen u akcií BASF, BMW, Banco Santander, Royal Dutch
Shell, Kraft Heinz.
http://nr1a.com/mustrdepo.htm Citace: Původně zaslal: indián ![]() |
| Citace: |

Citace: Původně zaslal: bigusdykus ![]() |

Citace: Původně zaslal: indián ![]() |

Citace: Původně zaslal: Stanislav ![]() |
www.dateinasia.com , které by mě zajímaly, kdybych chtěl mít děti od jiného otce a kdybych byl svobodný.
100% zadarmo je registrace a dopisování s nevěstami z celé
Asie
www.dateinasia.com
Ale jestli budu za 10 let, ve věku 75 let rozvedený a žádný můj syn nebude bydlet
se mnou, moje dividendy i můj důchod budou 2x vyšší než dnes, pak budu muset stěhovat nějakou novou Filipínku s dcerou do Evropy. Pak by ti noví
spolubydlící zdědily můj milion euro v akciích. A moji vlastní synové by zdědili jen balíček bombonů Haribo. 

Ale po každé by to asi byla mrcha, která by čekala, že starý pán brzy zemře a
zanechá jí všechny peníze.
Tahle ale nebydlí se mnou. Toto foto jsem ukradl před
lety v internetu.

Citace: Původně zaslal: czhunter ![]() |

před pár týdny jsem byl na funusu kamaráda, 40 let a infarkt..to jsou vždycky momenty, kdy člověka napadnou věci ..
v mojí úvaze na téma investiční cíl to beru tak, že bydlím ve vlastním a nemám žádná pasiva..kdybych neměl rodinu,
tak bych si uměl představit, že stačí i výrazně míň, prtže člověk stejně něco dělat musí, a nějaké peníze si vždycky (při)vydělá..Citace: Původně zaslal: Rohl ![]() |
Citace: Původně zaslal: Rohl ![]() |
)
. Všechny peníze jsem rozházel za holky, pivo, exotické lowcost cesty a nekonečný pocit svobody a volnosti. Nádherné
období. Pak přišlo období takzvaného usazení, vyšších výdělků, rodiny, nákupů i hromadění přebytků a po nějakém čase i potřeby tyto přebytky
zhodnocovat a tím se otevřela cesta k investování. A paradoxně až nyní se dopracovávám k období "frugalismu", kdy již nepotřebuji a nechci lepší auto,
vybavení domácnosti, stále nové in věci ( moje rodina je samozřejmě jiného názoru
) , jsem unavený z každodenního stresu, honu, plánování, logistiky, zažívám pocity vyhoření v práci a můj cíl je dosáhnout
takového pasívního příjmu, abych mohl postupně utlumovat pracovní nasazení ve prospěch pro mě nyní nejcennější komodity a tou je volný čas. Otázka je,
zda-li ještě více zatlačit na pilu a zrychlit nabalování koule , nebo jít do cíle pomaleji,ale za cenu delšího setrvání v pracovním kolotoči.Citace: Původně zaslal: abak ![]() |
Citace: Původně zaslal: Phoenix ![]() |
Citace: Původně zaslal: Pavel ![]() |
Citace: Původně zaslal: Phoenix ![]() |

Nevíte, jestli se člověk dostane kdykoliv snadno a rychle na balkon
burzy New York? Nebo je nutno dlouho předem objednat organizovanou exkurzi? Nebo turisté dovnitř burzy nesmí? 

Jestli někdo kupuje akcie méně než 10 let, a nachází pro něj stále ještě nové a
potřebné informace, a chce ty nové poznatky hned ukazovat také veřejnosti, má si dávat ty poznatky na webstránku.
http://www.bod.de
Já jsem šel včera dost rychlým tempem pěšky na konec města a zpátky a nikde
jsem neseděl. A protože to trvalo 5,5 hodiny, ušel jsem pěšky snad 25 km.
Ale
marathon bych neuběhl, to je 42 km.Citace: Původně zaslal: Rohl ![]() |
https://www.youtube.com/channel/UCSZ1vORrlV6v51hysX0Q1Yg
Citace: Původně zaslal: Rohl ![]() |