| Citace: |

Citace: Původně zaslal: czhunter ![]() |
Citace: Původně zaslal: Vitusus ![]() |

Citace: Původně zaslal: bigusdykus ![]() |
Ono mít 5-10% portfolia ve zlatě nikoho nezabije. Nikde netvrdím, vše prodat a koupit
jenom zlato.

Ale vážně, co příspěvek, to perla. Tak nějak si představuji due diligence prodavače
bot po dvoutýdenním rekvalifikačním kurzu na trading kryptoměn od renomovaného severokorejského ekonoma. Kdyby si tak někteří místo Kiyosakiho občas
přečetli raději něco od Benjamina Grahama.Citace: Původně zaslal: czhunter ![]() |

Citace: Původně zaslal: Pavel ![]() |

. Pokud ne, tak czhunter bude jejími
přednáškami silně zfanatizovaný, protože jeho názory je plně kopírují (pár jejich přednášek jsem s úsměvem na tváři na webu v minulosti shlédl).
Stejně tak knihy Roberta Kyiosakiho, ty jsem také některé četl a dobře vím, jak tam kritizuje akcie a vyzdvihuje nemovitosti (a Trumpa, kterého do
role prezidenta podporoval už dávno předtím, než se jím stal-ostatně jednu z knih o nemovitostech napsal s Trumpem společně). Tedy czhunter je dvojicí
Šichtařová+Kyiosaki evidentně velmi silně ovlivněn, neberme mu to za zlé 

700 € a dva německé minidůchody k tomu.Citace: Původně zaslal: Stanislav ![]() |

Citace: Původně zaslal: Slai1 ![]() |
Citace: Původně zaslal: Slai1 ![]() |
Citace: Původně zaslal: bigusdykus ![]() |
Citace: Původně zaslal: mr.stepka ![]() |
Citace: Původně zaslal: Ladislav ![]() |
,
v Americe 10x a mám 65 let."
Citace: Původně zaslal: MilanV ![]() |
Ericsson, EMC, Sun Microsystems, Micron Technology, Corning.Citace: Původně zaslal: MilanV ![]() |
Citace: Původně zaslal: kraken ![]() |
Citace: Původně zaslal: kraken ![]() |

Hlásím, že včera
už přišly první letošní dividendy jak od PPL, tak WMT, celkem cca 37 USD netto. Nastartováno bychom tedy měli, jen houšť a větší kapky.
https://www.comdirect.de/inf/aktien/ES06445809J6?ID_NOTATION...
Jestli mi nějaká akcie vyrostla 100% a investice
6.000 € má hodnotu 12.000 €, neprodám žádnou akcii.