Citace: Původně zaslal: Stanislav  | Ačkoliv někteří lidi nebyli i 4 a více dnů v práci, tak přesto tento státní systém je tak štědrý v této mizerné době, že jim nadělil plné stravenky,
na které přispívá 75 Kč denně!!! To je dle mne velká zlodějna a neúcta k daňovým poplatníkům. Ty ušetřené peníze by se měly vrátit daňovým
poplatníkům, kteří řádně platili daně a nyní nemohou pracovat z důvodu zavření svých provozů. Dnes jsem strhl velkou hádku v práci s jednou línou
sviní a byl jsem promptně přestěhován k chlapům a další 2 se svezli se mnou. Jedna dělala rotyku a anarchii s tou sviní a ještě s další, tak toho
vedení využilo a dalo je k sobě, aby se mohly mezi s sebou štěkat a dělat si naschvály. Je fakt, že jsem den předtím uvažoval o stejných škatulatech a
dopadlo to přesně tak, jak jsem předvídal a udělalo mi to velkou radost. Vrchní šéfová měla se mnou telefonický hovor a dávala mi za pravdu, že mezi
ženskými nejde vydržet, což jsem jí oponoval, že polovina žen je úplně normálních, takže bych v tom neviděl problém, ale některé vydají za velké stádo
sviní a já se zrovna vyskytl v samotném epicentru sviní. Ani si neumíte představit, jak se mi ulevilo! V kanceláři se mnou sedí jeden bývalý lampasák - Slovák a dával mi za pravdu, že jemu se stalo to samé a také mě
upřímně litoval. Druhý je bývalý policajt a jsou to ANOvci, takže ještě nemám tak docela vyhráno a můj sudetoněmecký kolega bohužel marodí se zády,
ale myslím si, že tam budu mít s ním velice nadstandardní vztahy, protože máme jeden velký koníček a to jsou houby. Soudruzi mi pak nabízeli, ať si
řeknu o přestěhování, jenže já to odmítl a řešil jsem to klasicky po svém - bouchnutím sazí a řval jsem pak jak pavián, že se otřásaly stěny a málem
se zřítil celý soud. Buďte rádi, že jste mě neslyšeli řvát, protože v tržnici jsem zařval tak, že jedna bába se lekla a spadla i s taškami na zem.
|
Pan Ladislav vydal knihu o akciích, ty by jsi mohl na důchod vydat knížku "Virus v jednom pražského úřadu.." :-).
|