Stran:
1
..
10
11
12
13
14
..
38 |
Adam
Junior Member

|
|
Ruský předseda vlády Medvěděv a celá ruská vláda dnes po obědě odstoupili,
protože nakradli už dostatek milionů v akciích podniků a nabrali dostatek milionů úplatky.
Takže mohou už jít do slušně zaplaceného důchodu.
Anebo jako důchodci mohou krást jen polovinu toho co dříve, brát jen poloviční úplatky než dříve.
|
|
TomasV
Member

|
|
https://www.patria.cz/zpravodajstvi/4319975/bloomberg-nejino...
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Škandál.!!!
Ten lump, který zastřelil v neděli dva havajské policajty a pak uhořel v domě v Honolulu,
byl Čech Jaroslav Hanel. Šílenec měl pocit, že ho odposlouchává americká nebo česká či ruská tajná služba.
Foto: Jaroslav Hanel = Jerry Hanel = český vrah z Honolulu, Oahu, Hawaii
|
|
Wiki
Member

|
|
Dnes zemřel Jaroslav Kubera (předseda Senátu), což byl jediný člověk v politice, který měl moje sympatie.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Znal jsi toho Kuberu, co zemřel na tuberu?
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Kubera byl člen zločinecké KSČ před rokem 1968. Jaký asi musí mít člověk morální profil, když vstoupí mezi takový dobytek? Párkrát jsem projížděl přes
Teplice na Dubí po E 55 v minulosti a bylo to lemováno indiánkami, které nabízely přírodní sex v hustém lesním porostu, protože mezi normální lidi se
s nimi styděli chodit. Se dvěma jsem se bavil o jejich německých kunčaftech a podle mne to byl hnus. Teplice byly překladištěm kradených aut z Německa
a dělaly se zde i papíry k nim. Vůbec nechápu, že někdo může držet tryznu za takového dobytka, který dával prostor k tomu, aby ta hradní stvůra
otravovala celou ČR? Doufejme jen, že jeho nástupce bude rozumný a konečně vyvolá impeachment a dojde k novým volbám na prezidenta ČR.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Stanislav  | Kubera byl člen zločinecké KSČ před rokem 1968. Jaký asi musí mít člověk morální profil, když vstoupí mezi takový dobytek? Párkrát jsem projížděl přes
Teplice na Dubí po E 55 v minulosti a bylo to lemováno indiánkami, které nabízely přírodní sex v hustém lesním porostu, protože mezi normální lidi se
s nimi styděli chodit. Se dvěma jsem se bavil o jejich německých kunčaftech a podle mne to byl hnus. Teplice byly překladištěm kradených aut z Německa
a dělaly se zde i papíry k nim. Vůbec nechápu, že někdo může držet tryznu za takového dobytka, který dával prostor k tomu, aby ta hradní stvůra
otravovala celou ČR? Doufejme jen, že jeho nástupce bude rozumný a konečně vyvolá impeachment a dojde k novým volbám na prezidenta ČR.
|
Byl členem KSČ 1967-1968. V té době bych vstup do KSČ tak tvrdě neodsuzoval, byla jiná doba, žádný internet nebo další informační toky. A ty hnusné
Teplice dokázal pozvednout. Pro mě je to politik, který patřil k těm lepším.
|
|
r626
Member

|
|
https://finance.yahoo.com/news/end-big-oil-dividends-0000004...
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Miloš Vystrčil
@Vystrcil_Milos
Zemřel Jarda Kubera. Úžasný člověk, můj velký učitel. Brečím a nejde to zastavit.
P.S. Povodně se nezadržitelně blíží!
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Podle Světové zdravotnické organizace bylo zaznamenáno 278 případů koronaviru v Číně a 4 v zahraničí k 20.1.2020. 6 lidí na tuto nemoc pak zemřelo.
Pokud se čtou zprávy z ostatních bulvárních médií, tak je údajně už 4000 případů po světě a je zaděláno na smrtící pandémii. WHO žádná nová nařízení
ohledně cestování nezakazuje, ale v případě příznaků by se měl pacient obrátit na lékaře a dodržovat obecnou hygienu. Je možné, že ten virus pochází z
nějakých lahůdek z trhu, protože ti dobytkové sežerou cokoliv.
|
|
TomasV
Member

|
|
https://www.patria.cz/zpravodajstvi/4322058/ropa-pry-muze-kl...
Vypadá to na dobrou šanci nakoupit ropné společnosti ve slevě.
Osobně koukám po RDSB,CVX a XOM.
|
|
bigusdykus
Member

|
|
Evropa ztrácí dech. Padesát největších firem má menší hodnotu než pět amerických, předběhla ji i Čína
https://byznys.ihned.cz/c1-66709570-evropa-ztraci-dech-pades...
Celková hodnota největších evropských firem, s jejichž akciemi se obchoduje na burze, stále více bledne v porovnání s americkými protějšky. Tuto
skutečnost minulý týden zvýraznila firma Alphabet. Ta se po firmách Apple a Microsoft stala již třetí americkou korporací s tržní hodnotou vyšší než
jeden bilion dolarů. Naopak v Evropě není v současnosti taková firma ani jedna a žádná z nich se zmíněné hranici ani zdaleka neblíží.
Prolhaný agent placený od hedgefondu.
ČEZ, AAPL, ABBV, AT&T, CEPU, 3M, GSK, BASF, Allianz, Intel, Lufthansa, Kraft Keinz, RDS-B, BMW, Banco Santander, WBA, JNJ, MCD, BHP/BIL, Cisco,
Moneta, Enbridge
Špekulace: ABNB, CRSR
|
|
arkyn
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: bigusdykus  | Evropa ztrácí dech. Padesát největších firem má menší hodnotu než pět amerických, předběhla ji i Čína
https://byznys.ihned.cz/c1-66709570-evropa-ztraci-dech-pades...
Celková hodnota největších evropských firem, s jejichž akciemi se obchoduje na burze, stále více bledne v porovnání s americkými protějšky. Tuto
skutečnost minulý týden zvýraznila firma Alphabet. Ta se po firmách Apple a Microsoft stala již třetí americkou korporací s tržní hodnotou vyšší než
jeden bilion dolarů. Naopak v Evropě není v současnosti taková firma ani jedna a žádná z nich se zmíněné hranici ani zdaleka neblíží.
|
Diky. Trefne a urcujici je toto:
"Před sto lety byla Evropa světovým lídrem v inovacích, ale postupně svůj náskok ztratila. Dnes až na výjimky nalezneme většinu inovativních firem
jinde," uvedla například ve své loňské analýze renomovaná poradenská společnost McKinsey. Evropa navíc zůstává pozadu nejen za USA, ale i za Čínou.
Bohuzel, je to tak. O pricinach muzeme spekulovat, ja zde vidim vice pricin, ale zejmena regulace a byrokratickoi slozitost.
|
|
arkyn
Member

|
|
Diky, toto bych si opravdu nespojil.
U me jsou favorizovani olejari RDS.B, BP a pomalu XOM
|
|
pigzor
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: arkyn  |
Bohuzel, je to tak. O pricinach muzeme spekulovat, ja zde vidim vice pricin, ale zejmena regulace a byrokratickoi slozitost. |
Ona asi spousta dobrych firem s potencialem stejne do te ameriky odejde, treba kvuli financovani, podpore, kontaktum, trhu a dalsi spolupraci. Pak tam
zustava a nebo je pohlcena.
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: pigzor  | Citace: Původně zaslal: arkyn  |
Bohuzel, je to tak. O pricinach muzeme spekulovat, ja zde vidim vice pricin, ale zejmena regulace a byrokratickoi slozitost. |
Ona asi spousta dobrych firem s potencialem stejne do te ameriky odejde, treba kvuli financovani, podpore, kontaktum, trhu a dalsi spolupraci. Pak tam
zustava a nebo je pohlcena. |
Ne nadarmo se říká - jsi-li mladý a schopný, běž vydělávat do USA a kolem věku 50 let se vrať do Evropy. Do důchodového věku vyžiješ se svými
namachrovanými zkušenostmi a pak si užiješ v klidu a pohodě důchodu v bezpečné a přívětivé Evropě:-)
|
|
zanek
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: arkyn  |
Diky, toto bych si opravdu nespojil.
U me jsou favorizovani olejari RDS.B, BP a pomalu XOM |
XOM byl pro me vzydcky cislo jedna ale dneska jsem ho odepsal, specialne u nej vidim prostor jit dolu. Takze pro me uz jenom zustavaji RDS.B a BP.
Jeste zadneho ropaka nemam a tady ty dva v nejblizich dnech koupim.
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Smrtnost u koronaviru je 4%. WHO uvádí 581 případů z 23.1.2020. Postižených je mnohem více, protože to bolševici tají. Virus se možná přenesl z
netopýrů na hady, které ti čínští dobytkové konzumují. Vloni do mě příbuzní nacpali kobru, tak doufejme, že také nezakrákám? Dnes se však preventivně
léčím kozlem, tak jen doufám, že ten virus pořádně potrká, aby se už na mě nesápal! 
Batmaní polévka
Ebola má též původ v netopýrech, takže zoonóza jak vyšitá, což je nejhorší hnus!
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Podle posledních úmrtí je mezi oběťmi věk mezi 55 - 87 let. Začíná se to podobat Čapkově dílu ,,Bílá nemoc,,. Už i já mám tedy na kahánku a je třeba v
předstihu sepsat závěť. Ještě před 2 lety bych si mohl výskat, protože bych věkem nebyl v tomto mrtvolném vzorku. Tak snad se jim to podaří včas
zarazit nebo se brzo vynalezne nějaký účinný lék. Asi by se měli především ti divoši odnaučit požírat netopýry, protože tam vidím zásadní problém
přenosu virů na člověka. Docela by mne zajímalo, kolik z vás se někdy stravovalo v asijském bistru? Vzhledem k tomu, že já se v restauracích či
podobných zařízeních zásadně nestravuji, tak mám velkou pravděpodobnost, že nesežeru nějaký hnůj. Mám k tomu bytostný odpor, protože jsem v tom
pracoval a ekluje se mi to. Navíc slyším z rodiny, jak se po jídle podělali nebo jim bylo těžko, protože lenost k vaření nad nimi zvítězila. Na
dovolené to samozřejmě nejde, ale v okolí domova je to přepych. Jsem asi jediný v práci, kdo si nosí vlastní jídlo. Hrstka chlapů a většina slepic pak
vybíhají za potravou do okolních restaurací. Všude ve stravovacích zařízeních samozřejmě nejsou všichni prasata, ale do kuchyně si nenechají
nahlédnout, aby podle čistoty si člověk objednal jídlo. Můj bratr zavážel v minulosti asiaty pivem a tvrdil, že by si u nich nedal ani h*vno! V mé
rodině jsou navíc chlapi, kteří si umí sami uvařit.
|
|
MilanV
Member

|
|
Ono Stando se chráníš jen částečně. Stejně asiat na druhé straně sežere cokoliv a pak to roznesou po celém světě. U nás zase biomatky odmítají
očkování a tak klesá proočkovanost. Navíc dnešní chemická hygiena zhoršuje obranyschopnost organismu a imunitní systém pak útočí na vlastní organismus
= nárůst alergie v populaci
ptf dle hodnoty
rustove: MA,MSFT,ADBE,NVDA,ABT,ADSK,ATVI,LKQ,HD,UNH,NKE,DHI,BRK-B,ADP,AAPL,ASML,AMAT,FB,RTX,BLK,UNP
na stalo: NRZ,MAIN,ABR,AM,WMB,MO,VET,TABAK,ABBV,SPG,GAIN
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Milane, moje spolupracovnice Marcela pracovala ve zdravotnictví a povinně se musela nechat očkovat proti žloutence. Dnes má problémy se střevy a
doktorka jí údajně řekla, že to může být z očkování. Slyšel jsem to poprvé a nemohu o tom polemizovat, protože nejsem odborně zdatný, ale myslím si,
že očkování je potřebné i s jeho nežádoucími účinky, které se v malé míře mohou vyskytnout. Pamatuji si z minulosti, jak moje babka byla očkována
proti chřipce a ačkoliv můj fotr vůbec na teploty netrpěl, tak ho to skolilo včetně mě. Babka nás oba obskakovala, protože u ní to byla mírná forma
nachlazení bez vyšších teplot. Chřipka má vliv na srdce a u žen ve druhém trimestru může vést u plodu k následné schizofrenii, což je u české populace
nezanedbatelné číslo a uvádí se výskyt cca. 1%. U některých lidí se to vyskytuje i v mém okolí a pozná se to podle toho, že kecají bludy, které nejsou
založeny na realitě. Povětšinou to byli lidi narození mezi březnem až do konce června. Jen v ČR by vyžadovalo psychiatrickou péči nejméně 500.000 lidí
alespoň jednou za život, což je obrovské číslo a bohužel i chřipka hojně pomáhá tomuto stavu.
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Smrtnost koronaviru se dostala pod 3%. Světová zdravotnická organizace (WHO) uvádí pravidelné denní reporty od 21.1.2020. Ledabylost komunistické Číny
však vyvolává po celém světě paniku. Kdo má zájem, zde je odkaz: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2...
Ty statistiky byly v začátku podhodnocené, protože se zanedbalo testování na samém začátku. Epicentrem nákazy je Wu-chan. Pro zajímavost - pandemie
moru ve 14. století, která se dostala do Evropy ze stejné oblasti Chu-pej. V té době na ní zemřelo v této čínské provincii 90% populace a přivezli jí
jako dáreček do Evropy mongolští obchodníci spolu s kočovníky, což se děje v obdobném duchu i nyní.
Březnové setkání akcionářů v Praze. Svou premiéru zažilo focení poprvé zepředu!
|
|
arkyn
Member

|
|
Neni eshop jako eshop, aneb smirovani statu a omezovani svobody v praxi
https://www.respekt.cz/agenda/respekt-dalnicni-e-shop-mel-mi...
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
S postupující digitalizací a podobných kroků se pochopitelně budou objevovat stále další orwelovské možnosti sledování. Těžko tomu bránit, tak aspoň
to daňové přiznání netřeba dávat digitalizovaně, ale hezky vyplnit a vytisknout a poslat.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Záchod amazon
Ošklivý plešatý plž bezos ze záchodu amazon má akcie za 100 miliard dolarů.
A jeho otroci v USA musí pracovat 10 hodin denně a na toaletu smí jen o přestávce.
Vydělají v USA 17 dolarů na hodinu (asi brutto), a pokud je záchod amazon v drahém městě,
otroci bez vlastních bytů nejsou schopni platit nájemné z bytu.
Mnozí otroci nevydrží otročit 10 hodin denně a záchod amazon brzy opustí.
A tak demenstruanti demenstruují. Demenstruace jsou v USA i v Evropě.
Ošklivý plešatý plž bezos by měl zkrátit pracovní dobu na 8 hodin a zvýšit mzdu, když už má na kontě 100 miliard dolarů.
|
|
Stran:
1
..
10
11
12
13
14
..
38 |