Stran:
1
..
14
15
16
17
18
..
44 |
Stanislav
Senior Member

|
|
Český zaostalý zemědělec má svůj selský rozum, protože moc dobře ví, kam zasadit své peníze, aby mu rostly dividendy a mohl si je sám sklidit, aby
nemusel do další úrody hladovět. V Německu se však chystají chytří zemědělci udělat nevídaný hloupý experiment, kdy dají celou dividendovou úrodu
vládě, aby jí bezúčelně utratila. V roce 1932 se tomuto experimentu na Ukrajině říkal hladomor, ale tam to nedávali po dobrém jako dnešní LPG soudruzi
zemědělci. Jsem pak zvědav, na soudružskou mnichovskou zdravici, pokud k tomu dojde, protože úroda se kvapem blíží. Podotýkám, že si nepřeji ani ve
snu, aby k tomuto komunistickému svinstvu došlo! 
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Ladislav
Admin

|
|
V podnapilém stavu je přísně zakázáno psát do fora
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Kvůli prodeji obchodů v Asii bude platit Tesco koncem roku zvláštní přídavnou dividendu.
Ale i bez zvláštní dividendy roste dividenda během pár let ze 2% na 5%,
asi budu mít za 5 let z akcie Tesco zase radosť.
https://www.onvista.de/aktien/fundamental/TESCO-PLC-Aktie-GB...
|
|
Martinski
Junior Member

|
|
dnes divi od Pfizer
|
|
zanek
Junior Member

|
|
OXY snizuje dividendu.
https://seekingalpha.com/news/3550211-oxy-petroleum-slashes-...
|
|
Jack N.
Member

|
|
OXY - to je rychlost !
Buffetta se to týkat nebude, má preferenční akcie s dividendou 8%.
Dokud se platí alespoň cent dividendy na běžné akcie, preferenční dividendy jedou "naplno".
Dobře si to zařídil ...
|
|
arkyn
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Jack N.  | OXY - to je rychlost !
Buffetta se to týkat nebude, má preferenční akcie s dividendou 8%.
Dokud se platí alespoň cent dividendy na běžné akcie, preferenční dividendy jedou "naplno".
Dobře si to zařídil ...
|
To jsou takove ty jeho drobnosti. Viz dluhopisy/akcie, proste pujcky bankam s fixnim vynosem a prednosti pred dividendou akcionarum, jestli si dobre
pamatuju
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Při půjčce Bank of America dokonce dostával nestydatě úročenou dividendu, i když firma zahučela do účetní ztráty. Toto mi ho úplně znechutilo, protože
já bych si to zaručeně nedovolil, abych do postřeleného psa ještě bodl kudlu.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
roberto marconi
Member

|
|
OXY to je to. Saudi to potjali, takze se vezu s OXY. Ten, co ma tchynju ve Zline s tim muze mit zajem neco udelat. Nerekl bych, ze si necha rozmr.at
US tezare z pisku.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnes přišly dividendy Johannes a Johannes.
U mne 91 €.
Tak se podívám k CaA, zda mají botky plátěnky za 12 €.
Jen aby mi neposunuly dividendy Allianz, BASF, BMW, Munich Re, D.Telekom, Sanofi.
Když dělá televize paniku s koronavirem silně a rychle se šířícím po celém světě
a nazývají to pandemie,
tehdy je nejlepší se na žádné zprávy v televizi a v internetu nedívat.
Jestli ale se nesmí sejít více než sto lidí v nějakém sále,
možná že shromáždění akcionářů budou o pár měsíců odloženy.
A protože dividendy podniky nesmí platit bez souhlasu akcionářů a ten online neberou,
tak se možná i platby dividend posunou o měsíce u podniků, kde se platí dividenda celá najednou jednou ročně, protože dividendu musí akcionáři na
shromáždění odhlasovat, a shromáždění tisíců lidí se kvůli koronaviru dnes zakazuje. Také velká divadla hrají dnes bez diváků, jan pro televizní přenos. A podobně fotbal bude asi bez diváků.
|
|
Martinski
Junior Member

|
|
divi od exxon chevron a ibm 
|
|
malyzajic
Junior Member

|
|
XOM Div yield = 9.13%
je to možné a bezpečné?
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Je to možné a je to bezpečné, jestli web ukazuje výnos dividendy 9% u Exxonu.
Akcie Exxon klesla během 2 měsíců na 1/2.
Žádné strachy před těmi krachy:
Dnešní jednodenní růst 9% a nebo jednodenní pokles 9% u akcie nebo u indexu nemusí nikoho znepokojovat.
To pouze rychlé automaty bojují samy mezi sebou na burze.
A akcionářům to musí být jedno. Ti se mají radovat z dividend a na plus nebo mínus u akcie by se měli dívat 1x v roce na Silvestra.
Jen jestli máte milion dolarů na zbyt a jestli máte rychlý automat, pak můžete s milionem dolarů rychle spekulovat automatem, zda jedna jediná akcie
nebo akciový index klesne nebo stoupne. Tedy bojovat s ostatními rychlými automaty, kdo vydělá a kdo ztratí peníze.
Tak jak ten žid Choroš nebo žid Simons nebo žid Klarman nebo žid Einhorn nebo žid Icahn nebo žid Ackman.
|
|
eppairforce
Member

|
|
13.3. přišly divi od Carnival Corporation
BAC;BMO;BNS;BTI;CEZ;EPD;F;INTC;KO;PG;UL;XOM;
|
|
Vitusus
Member

|
|
Včera dorazil McDonald a Whirlpool
BBL - @ 36.60 USD_________________OHI - @ 34.00 USD_______________WFC - @ 50.00 USD
CSCO - @ 31.25 USD________________PG - @ 61.30 USD________________WHR - @ 154.75 USD
CVX - @ 93.80 USD_________________PPL - @ 27.75 USD________________WMT - @ 72.96 USD
IBM - @ 131.00 USD_________________SO - @ 49.18 USD________________XOM - @ 54.69 USD
JNJ - @ 58.80 USD__________________T - @ 33.82 USD________________RIO - @ 53.20 USD
JPM - @ 59.00 USD_________________RTX - @ 102.50 USD________________OTIS - @ 0.00 USD
MCD - @ 95.00 USD_________________VZ - @ 47.50 USD________________CARR - @ 0.00 USD
O - @ 57.50 USD________________PFE - @ 35.00 USD________________MMM - @ 159.00 USD
|
|
r626
Member

|
|
Mekáč taky mám a s napětím čekám na Vermilion :-))
|
|
Vitusus
Member

|
|
Proč s napětím? Ty nevíš, kdy a kolik ti přijde? :-D
BBL - @ 36.60 USD_________________OHI - @ 34.00 USD_______________WFC - @ 50.00 USD
CSCO - @ 31.25 USD________________PG - @ 61.30 USD________________WHR - @ 154.75 USD
CVX - @ 93.80 USD_________________PPL - @ 27.75 USD________________WMT - @ 72.96 USD
IBM - @ 131.00 USD_________________SO - @ 49.18 USD________________XOM - @ 54.69 USD
JNJ - @ 58.80 USD__________________T - @ 33.82 USD________________RIO - @ 53.20 USD
JPM - @ 59.00 USD_________________RTX - @ 102.50 USD________________OTIS - @ 0.00 USD
MCD - @ 95.00 USD_________________VZ - @ 47.50 USD________________CARR - @ 0.00 USD
O - @ 57.50 USD________________PFE - @ 35.00 USD________________MMM - @ 159.00 USD
|
|
r626
Member

|
|
Podle kalendáře jsem to měl dostat už včera a zatím nic   vzhledem k
tomu že payout ratio je 1219% mám trochu "obamu" aby to vůbec přišlo. Ale mám
nutkání ještě trochu přikoupit, níž už to snad jít ani nemůže a za nějakou dobu se z toho snad dostanou :-)
|
|
wellbloud
Junior Member

|
|
Dubnové divi vyplácené v květnu budou o fous nižší:
"reduction in our monthly dividend from $0.115 CDN per share to $0.02 CDN per share"
Citace: Původně zaslal: r626  | Podle kalendáře jsem to měl dostat už včera a zatím nic   vzhledem k
nutkání ještě trochu přikoupit, níž už to snad jít ani nemůže a za nějakou dobu se z toho snad dostanou :-) |
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: wellbloud  | Dubnové divi vyplácené v květnu budou o fous nižší:
"reduction in our monthly dividend from $0.115 CDN per share to $0.02 CDN per share"
Citace: Původně zaslal: r626  | Podle kalendáře jsem to měl dostat už včera a zatím nic   vzhledem k
nutkání ještě trochu přikoupit, níž už to snad jít ani nemůže a za nějakou dobu se z toho snad dostanou :-) | |
Pěknej fous:-)
|
|
r626
Member

|
|
to je o fous člena skupiny ZZ-TOP a ještě -25%
|
|
r626
Member

|
|
Pro ty co hrajou na českém rybníčku špatná novinka od Monety:
https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/236530-monet...
|
|
Martinski
Junior Member

|
|
dnes divi od International Paper 0,5125 usd na kus
|
|
Jurkylius
Junior Member

|
|
Na yahoo finance som zbadal ze BMW znizilo dividendu z 3.5 na 2.5 €. Máte nejaké info o tom? Ak je to pravda tak sa aktualny divi výnos pri
mojej nákupnej cene a nemeckých daniach znížil na 2.3% co je veľmi málo. Celý sektor je pod tlakom a skorý rast sa neočakáva.
|
|
zanek
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Jurkylius  | Na yahoo finance som zbadal ze BMW znizilo dividendu z 3.5 na 2.5 €. Máte nejaké info o tom? Ak je to pravda tak sa aktualny divi výnos pri
mojej nákupnej cene a nemeckých daniach znížil na 2.3% co je veľmi málo. Celý sektor je pod tlakom a skorý rast sa neočakáva. |
O BMW jsem nic necetl, ale nedivil bych se. To Ford ten vcera pozastavil vyplaceni dividendy.
|
|
Stran:
1
..
14
15
16
17
18
..
44 |