Stran:
1
..
22
23
24
25
26
..
53 |
ado130
Junior Member

|
|
Vďaka, každopádne bolo to až moc špekulácia, takže som nenakúpil veľa ks, čo ale spätne nejde moc hodnotiť - po vojne je každý generál. Takže mám
trochu dilemu, či dokúpiť niekoľko ks ešte alebo si toho nevšímať a proste nechať rásť alebo predať už.
Portu & Degiro:
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX
Healthcare: ABBV | PFE | TRIL | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
Conglomerates: SPCE
|
|
Jack N.
Member

|
|
O přikoupení Bristol-Myers Squibb (BMY) také uvažuji, akcie jsou stále levné a akvizice Celgene bude v následujících letech pěkně přírůstková. Firma
generuje fůru volné keše, takže hezky snižuje finanční páku a současně zvyšuje dividendu. Revlimid se podílí na celkových tržbách pouze 5.5%, což se
vůbec nedá srovnávat se situací Humiry u AbbVie.
|
|
kraken
Member

|
|
kupoval jsem za 45 a byl jsem tady sám... ale jinak souhlas s nákupy
hlavně v jejich pipeline:opdivo- navíc čekají nás za chvilí dny am.onkologické společnosti , tam každá přádnáška pohne s cenou
|
|
Jack N.
Member

|
|
BMY jsem bral za 48 $, nestěžuji si ...
|
|
Pomah
Junior Member

|
|
Nastavil jsem si nákup 15ks akcií Pfizer (PFE) za 35.5$, tak uvidíme, tento sektor v portfoliu ještě nemám.
|
|
kraken
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Pomah  | Nastavil jsem si nákup 15ks akcií Pfizer (PFE) za 35.5$, tak uvidíme, tento sektor v portfoliu ještě nemám. |
tam mi není jasné, jak se akcionáře dotkne vyčlenění up johnu a jeho fuse s mylanem.. jestli k tomu dojde
|
|
michal.holik
Member

|
|
Když jsem předevčírem bral zkušební vzorek BMY tak jsem přikoupil i PFE
<<< DIVIDENDOVÉ PORTFOLIO /// YOC celého ptf cca 4,5 % /// 1y DGR celého ptf cca 8,5 %
>>>
Energy ________________ ---aktuálně nic---
Industrials ___________ MMM, RTX
CyclicalConsGoods _____ MCD
NonCyclicalConsGoods __ PEP, PG
Tobacco _______________ MO, PM
Financials ____________ MA, V
BDCs __________________ MAIN, ARCC, CSWC,
GAIN
mREITs ________________ NRZ, ABR
Healthcare ____________ JNJ, PFE, ABBV
Technology ____________ MSFT, CSCO, INTC,
AAPL
Telecommunications ____ T
Utilities _____________ NEE, DUK
eREITs ________________ O, OHI, WPC, NNN,
STOR, AMT
|
|
Vosa
Member

|
|
ČEZ nemám, ale jsem zvědavej, jak bude letos vypadat dividenda. Jak to s ČEZem vidíte vy?
Michal Šnobr:Ceny elektřiny vytvářejí v hospodaření ČEZ prostor pro vyšší dividendu i růst cen akcií
https://www.youtube.com/watch?v=rqy93KJWJqA
Portfolio: 3M, AbbVie, Alphabet, Altria, Apple, ABR, AT&T, Antero Midstream,
Boeing, Br.Am.Tobacco, Broadcom, Canadian National Railway, Carrier, Caterpillar, Chevron, Cisco, Citigroup, Coca Cola, Deutsche Telekom, Duke Energy,
Electronic Arts, Enbridge, Exxon, General Mills, Hewlett Packard, Home Depot, Iberdrola, IBM, Intel, JPMorgan, Johnson&Johnson, Kinder Morgan,
MAIN, McDonald's, Microsoft, Next Era Energy, Omega Healthcare, Pembina Pipeline, PepsiCo, Pfizer, Philip Morris ČR, Procter&Gamble, Realty
Income, Rio Tinto, RITM, Stanley Black&Decker, Texas Instruments, Viatris, Vodafone, Whirlpool, Williams
|
|
Vosa
Member

|
|
ado130: Už jsi prodal SPCE (Virgin Galactic) ? Že ti chybí v podpisu?
Já to tam rozhodně ještě letos nechám ležet.
Portfolio: 3M, AbbVie, Alphabet, Altria, Apple, ABR, AT&T, Antero Midstream,
Boeing, Br.Am.Tobacco, Broadcom, Canadian National Railway, Carrier, Caterpillar, Chevron, Cisco, Citigroup, Coca Cola, Deutsche Telekom, Duke Energy,
Electronic Arts, Enbridge, Exxon, General Mills, Hewlett Packard, Home Depot, Iberdrola, IBM, Intel, JPMorgan, Johnson&Johnson, Kinder Morgan,
MAIN, McDonald's, Microsoft, Next Era Energy, Omega Healthcare, Pembina Pipeline, PepsiCo, Pfizer, Philip Morris ČR, Procter&Gamble, Realty
Income, Rio Tinto, RITM, Stanley Black&Decker, Texas Instruments, Viatris, Vodafone, Whirlpool, Williams
|
|
ado130
Junior Member

|
|
Vosa: vďaka za pripomenutie, trochu dlhšie som neaktualizoval podpis. Ešte držím a vidím to na hodne dlhodobo. Bohužiaľ ako som písal, v SPCE mám
veľmi malú časť ptf, takže akýkoľvek predaj by značne znížil, už tak malé percento. Rád by som videl, či sa to dostane k nejakým $100.
Ešte mám jednu špekuláciu - TRIL (ak som správne našiel, aktuálny CEO je slovák alebo čech) a niekedy v strede 2020 majú oznámiť novinky, tak by to
mohlo stúpnuť.
Portu & Degiro:
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX
Healthcare: ABBV | PFE | TRIL | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
Conglomerates: SPCE
|
|
LadaV
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Stanislav  | Wiki, je jen velké štěstí, že v Macy´s neprodávají Argus, protože to by pak měli plný krám slimáků! Mimochodem, ta zpráva se objevila už minulý týden a také to poskočilo. Uvidím, jak dopadnou výsledky a jde to z
garáže. |
Jak to vidíš po výsledcích? Půjde z garáže? Můj názor je, že výsledky nejsou tak špatné a při nynějším sentimentu trhu (coronavirus) a z toho
vyplývající ceny nevidím prodej jako ideální.
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
LadoV, dopadlo to lépe, než se předvídalo a už zhruba týden před výsledky to vešlo ve známost, že tržby spadnou minimálně. Zatím není důvod panikařit,
pokud ovšem nebudou snižovat dividendu? Horší by bylo, kdyby nějaký z kvartálů zahučel do ztráty, což by byl jasný signál k zaříznutí dividendy. Tržby
klesají pomaleji, ale vadí tomu snižující se marže, která ubírá na zisku. Ten coronavirus se zřejmě zarazí s oteplováním severní polokoule. V Íránu je
to nezvykle rozšířené a tipl bych si, že to bude horší než v Jižní Koreji. Írán má celkově mladou populaci, což je nejlepší podhoubí pro rozšíření
tohoto viru, protože nejvíce zasahuje skupiny lidí od 20 - 40 let. V Teheránu je o chlup více tepleji jak u nás a italské Codogno je do 15°C. Myslím
si, že zvyšující se teploty ten hnus zarazí, takže je velká naděje, že i letos budeme moci nakupovat laciné akcie.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
TomasV
Member

|
|
Přikoupeno MMM a XOM ,zítra možná vemu BASF.
Investiční strategie:B&H
Portfolio:
ABBV,BAS,BIL,BMT,BMW,CSCO,D,IBE,MMM,MO,MUV2,PEP,PM,PPL,RDSB,T,WFC,XOM,IBM,UL,DIS,SBUX,MSFT,HD,BMY,KHC,PFE,WBD,INTC.
|
|
Wiki
Member

|
|
Tak jsem si trochu zaspekuloval a nakoupil menší pozici CO-DIAGNOSTICS CM (CODX).
Je to mini firma, která získala značku CE na test koronaviru. Než jsem stačil vypsat nákupku, tak jsem jí musel 3x měnit, protože jsem nestíhal
aktuální kurz.
|
|
kraken
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Wiki  | Tak jsem si trochu zaspekuloval a nakoupil menší pozici CO-DIAGNOSTICS CM (CODX).
Je to mini firma, která získala značku CE na test koronaviru. Než jsem stačil vypsat nákupku, tak jsem jí musel 3x měnit, protože jsem nestíhal
aktuální kurz.
|
jasně , jí taky , proč si nezobnout u prostřeného stolu,že?, přidal sem se,
nejen ropáky je člověk živ. a´t žijí akreditace,autidy... mě čekají příští týden
|
|
Georg
Member

|
|
Wiki: blahopřeji. Od uveřejnění příspěvku ti to udělalo 70%
AT&T, ČEZ, PM
|
|
Wiki
Member

|
|
CO-DIAGNOSTICS CM (CODX) včera +80% a dnes v premarketu +50%, to už je i na mne moc a uvažuji, že ji odpálím, než se to zhroutí.
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Jakmile budou současně smrtelné případy a nové případy ubývat, tak se burza honem rychle navrátí do normálu. Tato nákupní šance nebude dlouho trvat.
Při chřipce taktéž burza není nikterak zasažena a zemře na ní ročně například v samotné Číně cca. 90.000 lidí versus 2869 úmrtí na koronavirus po
celém světě!!! Neváhejte s nákupy, protože za chvíli ta sranda bude končit.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Vasek
Member

|
|
Mám na vás dotaz.
Dripuje někdo akcie British American Tobacco? Pokud ano, jaké máte ceny posledních akcií, které jste dostali.
|
|
Martinski
Junior Member

|
|
to vasek
drip BAT mam 0,526 gbp/ks a datum vyplaty bude 13.5.
akorat dnes mi prislo oznameni
|
|
Vasek
Member

|
|
Nene, mne zajímá něco jiného.
Mne se totiž vždy připíšou akcie, ale s cenou, která je vysoko mimo tržní hodnotu toho dne. Vždy to nějak záhadně před dripem leze nahoru a pak se mme
připíší akcie s vysokou cenou. Tím nemyslím ex-date. Ale po ex date. A ten po přípisu těch akcií cena začne padat.
|
|
Vasek
Member

|
|
Poslední akcie jsem dostal dne 13.2.2020 s cenou 3.499,82. A přitom dle grafu mám dne 6.2.2020 nejvyšší cenu 3.492,50. Nerozumím tomu.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Asi bys dostal správný kurz akcie poslané namísto britských dividend,
kdybys vzal celkovou hrubou cenu čtvrtletních dividend v librách, odečetl vyplacený zbytek v librách
a výsledek vydělil počtem získaných akcií.
|
|
Vasek
Member

|
|
Vy mne stále nerozumíte. Mne nejde o počet akcií, co jsem dostal. Ale mne jde o cenu akcie, kterou jsem musel zaplatit.
Zaplatil jsem 3.499,92 pencí za akcii, a přitom cena na trhu v těch dnech se nepřiblížila k této částce.
Jak můžu zaplatit tolik, když cena je níž.
Jako když jdu do obchodu a zaplatím za rohlík 4 koruny, když na cenovce v obchodě je částka 2 koruny.
To se mne stává pravidelně, že dostavám akcie s vyšší cenou, než jsou na trhu.
|
|
michal.holik
Member

|
|
Pánové našel jsem zajímavý zdroj pro hodnocení BDCs. Na webu https://cefdata.com/funds/main/ se dá zjistit P/NAV včetně vyobrazení v grafu.
<<< DIVIDENDOVÉ PORTFOLIO /// YOC celého ptf cca 4,5 % /// 1y DGR celého ptf cca 8,5 %
>>>
Energy ________________ ---aktuálně nic---
Industrials ___________ MMM, RTX
CyclicalConsGoods _____ MCD
NonCyclicalConsGoods __ PEP, PG
Tobacco _______________ MO, PM
Financials ____________ MA, V
BDCs __________________ MAIN, ARCC, CSWC,
GAIN
mREITs ________________ NRZ, ABR
Healthcare ____________ JNJ, PFE, ABBV
Technology ____________ MSFT, CSCO, INTC,