Stran:
1
..
23
24
25
26
27
..
44 |
Ladislav
Admin

|
|
Ministři mají asi mzdu plus peníze na byt a stravu v hlavním městě 250.000 korun měsíčně.
Čeká je důchod asi 200.000 korun měsíčně.
A když má slušný člověk mzdu 25.000 korun měsíčně a později 12.000 korun důchod,
snaží se ho okrást o dividendy z akcií, které by jeho příjem v důchodu zdvojnásobily.
To je v Čechách stejné jako v Británii a v Německu. Moc peněz vydělávající politici beze škod v korona krizi
ubližují chudým a průměrným lidem závislým na dividendách z akcií.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dividendy Raytheon přišly dnes na konto.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dividendy BASF přišly dnes na konto.
Dividendy Mitsubishi Corp. přišly dnes na konto.
Poprvé v životě jsem dostal dnes dividendy z Japonska.
Byly zdaněny v Japonsku 15,315% a v Německu mi vzali dalších 10,543%.
Celkem byly moje japonské dividendy zdaněny 25,858%.
Daň z japonských dividend je pro mne, bytem v Německu, lepší než u dividend z Kanady.
Kanadské dividendy mi byly zdaněné 25% v Kanadě a 10,5% v Německu, celkem 35,55%.
|
|
Jurkylius
Junior Member

|
|
Dnes pripisane dividendy od shellu B. Znizenie o 66% potvrdene.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dividendy De.Telekom přišly dnes na konto.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Čínský virus (nové jméno pro Korona virus) může způsobit,
že Wells Fargo (a Bank of America) si nechají zakázat od vlády placení dalších letošních dividend.
Kdyby se tak stalo a WFC platila letos dividendy jen 2x, jak se už stalo, pak by nevycházel roční
výnos dividendy 7%, jak ukazují webstránky, ale jen 3,5%.
A pak si myslím, že by roku 2021 dividendu zdvojnásobili, jestli letos dividendu půlí.
Už před měsíci si nechali platbu letošních dividend zakázat od vlády banky britské a španělské kvůli čínskému viru.
A pak je tu otázka, zda kanadská Bank of Nova Scotia bude platit dividendu až do Silvestra beze změny.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
3 Dividendy přišly dnes na konto: Kraft Heinz, Bank of America, Royal Dutch Shell A.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Moje dividendy v červnu: 13x
Wells Fargo, Enbridge, Pfizer, Johnson & Johnson, AB InBev, Raytheon Tec., Mitsubishi Corp., BASF, D.Telekom, Kraft Heinz, Bank of America,
R.D.Shell.
|
|
r626
Member

|
|
Tak prý se nám soudruzi z Wells Fargo chystají na dividend cut..
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dividenda Tesco se může vydat na cestu 3.7.
Dividenda Cisco se může vydat na cestu 22.7.
Dividenda Bank of Nova Scotia se může vydat na cestu 29.7.
Dividenda Iberdrola se může vydat na cestu 5.8.
Dividenda AT&T první týden srpna
British American Tobacco, Procter & Gamble třetí týden srpna
|
|
fraja
Junior Member

|
|
Aký je rozdiel v % dividendách, keď kúpim BRITISH AMERICAN TOBACCO na nemeckej burze za eura, na NYSE za dolare alebo na LSE za GBX?
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Procentuálně je to stejné, akorát záleží na kurzu, kdy se to počítá. Základní jednotkou je libra a k ní odvozené kurzy měn.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dividendy Tesco přišly dnes na konto.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnes přišlo sdělení PDF, že na mé konto byly připsány práva na akcie Iberdrola namísto dividend v penězích.
Akcie za ta práva mají být přiděleny 4.8. A budou asi počítat poplatek 19,90 € za nákup akcii na burze Madrid,
místo aby je koupili s poplatkem 9,90 € na burze Xetra.
Vloni jsem dostal 5.8. v těch akciích Iberdroly 305 €. Letos trochu méně, protože jsem v lednu několik desítek akcií prodal.
Několik dní po přidělení ty akcie prodám, asi za 250-300 €, abych neměl v Iberdrole investováno víc než 7.000 €.
Já potřebuju rychle peníze na nákup akcí Raytheon - RTX.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnes přišly dividendy Cisco.
Dividenda Bank of Nova Scotia se může vydat na cestu 29.7.
|
|
kraken
Member

|
|
Degiro opět perlí a dělá guláš v pohybu na účtu.... považte: dividendy od CISCO připsali dobře až na pošesté !
|
|
Vosa
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: kraken  | Degiro opět perlí a dělá guláš v pohybu na účtu.... považte: dividendy od CISCO připsali dobře až na pošesté ! |
U mě taky občas se to stává i u AT&T
Portfolio: 3M, AbbVie, Alphabet, Altria, Apple, ABR, AT&T, Antero Midstream,
Boeing, Br.Am.Tobacco, Broadcom, Canadian National Railway, Carrier, Caterpillar, Chevron, Cisco, Citigroup, Coca Cola, Deutsche Telekom, Duke Energy,
Electronic Arts, Enbridge, Exxon, General Mills, Hewlett Packard, Home Depot, Iberdrola, IBM, Intel, JPMorgan, Johnson&Johnson, Kinder Morgan,
MAIN, McDonald's, Microsoft, Next Era Energy, Omega Healthcare, Pembina Pipeline, PepsiCo, Pfizer, Philip Morris ČR, Procter&Gamble, Realty
Income, Rio Tinto, RITM, Stanley Black&Decker, Texas Instruments, Viatris, Vodafone, Whirlpool, Williams
|
|
ado130
Junior Member

|
|
kraken, Vosa: tiež mi prišlo CSCO na xy krát, naštastie vo výsledku to je ok. Ale z nejakého dôvodu mám dividendu stále v USD a nepreviedla sa
automaticky do EUR - tzn. nemôžem reinvestovať, pac hučí na mňa hláška, že nedostatočný obnos na účte. Máte to už prevedené alebo je problém len na
mojej strane?
Portu & Degiro:
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX
Healthcare: ABBV | PFE | TRIL | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
Conglomerates: SPCE
|
|
kraken
Member

|
|
te´d na to koukám, nějak se převádění zadrhlo
|
|
Vosa
Member

|
|
ado, kraken : Stejné. Taky mi tam visí nepřevedené dolary v peněžním fondu.
Portfolio: 3M, AbbVie, Alphabet, Altria, Apple, ABR, AT&T, Antero Midstream,
Boeing, Br.Am.Tobacco, Broadcom, Canadian National Railway, Carrier, Caterpillar, Chevron, Cisco, Citigroup, Coca Cola, Deutsche Telekom, Duke Energy,
Electronic Arts, Enbridge, Exxon, General Mills, Hewlett Packard, Home Depot, Iberdrola, IBM, Intel, JPMorgan, Johnson&Johnson, Kinder Morgan,
MAIN, McDonald's, Microsoft, Next Era Energy, Omega Healthcare, Pembina Pipeline, PepsiCo, Pfizer, Philip Morris ČR, Procter&Gamble, Realty
Income, Rio Tinto, RITM, Stanley Black&Decker, Texas Instruments, Viatris, Vodafone, Whirlpool, Williams
|
|
ado130
Junior Member

|
|
Už sa zobudili a dnes sa previedli na EUR.
Portu & Degiro:
|
|
minarjo
Member

|
|
Máte číst zprávy v platformě , Degiro tam psal že auto převod do eur (zejména z
CZK a PLN) jim zlobí. Šlo dokonce o zprávu vyšší priority (zobrazí se hned po přihlášení v záhlaví, dokud je platná).
|
|
ado130
Junior Member

|
|
Áno, písali to včera, CSCO dividenda prišla už 23., takže im týždeň trvalo oznámiť, že im nefunguje AutoFX? Plus šlo o prevod z USD do EUR.
Portu & Degiro:
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Emerické weby ukazují už několik hodin výnos dividendy 1.6% u Wells Fargo,
když má být kvůli tomu poklesu akcie dividendový výnos 8%.
Tak snad se příští rok dividenda 4x zvýší. Protože dividenda byla silně snížena letos jen proto, že to vláda rozkázala bankám.
Wells Fargo nebude přece zvyšovat dividendu na loňskou výšku celých 10-20 let, ale jen jeden rok.
|
|
Vitusus
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Emerické weby ukazují už několik hodin výnos dividendy 1.6% u Wells Fargo,
když má být kvůli tomu poklesu akcie dividendový výnos 8%.
Tak snad se příští rok dividenda 3x až 5x zvýší.
Wells Fargo nebude přece zvyšovat dividendu na loňskou výšku celých 10-20 let, ale jeden rok. |
Tak on ten dividend cut byl ohlášen spolu s kvartálními výsledky už před 2 týdny
BBL - @ 36.60 USD_________________OHI - @ 34.00 USD_______________WFC - @ 50.00 USD
CSCO - @ 31.25 USD________________PG - @ 61.30 USD________________WHR - @ 154.75 USD
CVX - @ 93.80 USD_________________PPL - @ 27.75 USD________________WMT - @ 72.96 USD
IBM - @ 131.00 USD_________________SO - @ 49.18 USD________________XOM - @ 54.69 USD
JNJ - @ 58.80 USD__________________T - @ 33.82 USD________________RIO - @ 53.20 USD
JPM - @ 59.00 USD_________________RTX - @ 102.50 USD________________OTIS - @ 0.00 USD
MCD - @ 95.00 USD_________________VZ - @ 47.50 USD________________CARR - @ 0.00 USD
O - @ 57.50 USD________________PFE - @ 35.00 USD________________MMM - @ 159.00 USD
|
|
Stran:
1
..
23
24
25
26
27
..
44 |