Stran:
1
..
24
25
26
27
28
..
44 |
Ladislav
Admin

|
|
Dnes přišly dividendy Bank of Nova Scotia.
Moje dividendy v červenci: Tesco, Cisco, Bank of Nova Scotia.
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Dnes dorazila první dividenda v tomto měsíci od Téčka. Ještě se chystají další v srpnu ze svaté trojice, kde mám největší podíly - Citigroup a BTI.
Doufejme jen, že to krácení dividend je u konce a nebude mě čekat další nemilé překvapení?
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dividenda Iberdrola se může vydat na cestu 5.8. v podobě akcií.
Já dostanu pozítří 32 akcií Iberdrola jako dividendy asi 350 €, ale už před týdnem jsem 32 akcií prodal za 350 €.
Nechci mít víc akcií Iberdrola než 1430.
Dividenda AT&T první týden srpna
British American Tobacco, Procter & Gamble třetí týden srpna.
Tak snad díky dividendám už nikdy víc nebude moje konto přetaženo víc než o 2.800 €,
kvůli spěchajícímu nákupu akcií Raytheon = RTX.
Při přetažení konta od 1.000 do 2.800 EUR platím z celého dluhu, od 1.€ do 2800.€ roční úrok 10,62%.
Při přetažení konta nad 2.800 EUR platím roční úrok 13,56% z celého dluhu, od 1. eura až do posledního.
Těch povolených 2.800 € se jmenuje DISPOKREDIT.
|
|
Georg
Member

|
|
Ve stejný den s Tečkem dorazila divi z ČEZ. ČEZ s dříve došlou divi PM odsaju od Patrie na startovní čáru účtu Fio.
AT&T, ČEZ, PM
|
|
ado130
Junior Member

|
|
Máte už pripísané včerajšie At&T na DeGiro?
Portu & Degiro:
ETF: IWDA
Technology: INTC | CSCO | T | IRM
Consumer Goods: MO
Financial: WFC | NRZ
BDC: MAIN
Utilities: PPL
Industrials: RTX
Healthcare: ABBV | PFE | TRIL | JNJ
Basic Materials: RDS.B | XOM
Conglomerates: SPCE
|
|
Vosa
Member

|
|
Dividendy od AT&T přišly dnes v 8:21.
Portfolio: 3M, AbbVie, Alphabet, Altria, Apple, ABR, AT&T, Antero Midstream,
Boeing, Br.Am.Tobacco, Broadcom, Canadian National Railway, Carrier, Caterpillar, Chevron, Cisco, Citigroup, Coca Cola, Deutsche Telekom, Duke Energy,
Electronic Arts, Enbridge, Exxon, General Mills, Hewlett Packard, Home Depot, Iberdrola, IBM, Intel, JPMorgan, Johnson&Johnson, Kinder Morgan,
MAIN, McDonald's, Microsoft, Next Era Energy, Omega Healthcare, Pembina Pipeline, PepsiCo, Pfizer, Philip Morris ČR, Procter&Gamble, Realty
Income, Rio Tinto, RITM, Stanley Black&Decker, Texas Instruments, Viatris, Vodafone, Whirlpool, Williams
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnešní den, někomu dříve nebo později,
se mění práva na akcie Iberdrola za skutečné staré originální akcie,
tedy se akcionářům Iberdroly dnes zvýšil počet akcií na kontě, když dividendy nepřišly v penězích ale v akciích.
Peníze žádat nešlo a proto jsem těch 32 akcií prodal za 350 € už před týdnem, dřív než jsem je dostal.
Chci mít jen 1430 akcií Iberdroly koupených za 7.000 € a každé další akcie chodící jako dividendy prodávám.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Kdesi na mě přišlo ptaní na letošní snížení příjmu z dividend.
Tak za první polovinu letošního roku jsem dostal o 17,8% méně peněz z dividend
než za první polovinu loňského roku.
Celý ten úbytek způsobily 2 banky ze Španělska a 2 banky z Británie,
kterým vláda letos zakázala platit dividendy kvůli korona-krizi.
Jenže já mám akcií 30 a nejen banky.
Třeba španělské a britské banky zaplatí dividendy letos na podzim, zas jak vloni.
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Zajímavý graf, interpretaci nechávám na každém z vás:
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnes přišly dividendy Procter & Gamble.
Do konce měsíce mají přijít dividendy B.A.Tobacco.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnes přišly dividendy British American Tobacco.
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Mně taktéž dorazila dividenda = 547,12 USD. 4 dolary nad tuto sumu sežral nenasytný certifikát.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
kraken
Member

|
|
chce to originální akcie a ne ADR .aspapo%n longaře
|
|
Ilcajou
Junior Member

|
|
A jaký je v tom rozdíl ? Adr je tuším certifikát ne ?
|
|
kraken
Member

|
|
a alibaba -BABA-trhá rekordy, držím ji 3 roky a zisk 75%- a prodej bude to tedy nezdaněný! nyní zvažuji nákup-posílení pozice v nudné AT T a
inkaso 7% divi -15% daň. Někdo říkal že levné zásilky z číny příští rok stejně končí, co byly zásilky za 500 Kč bez problémů -tak jsou minulostí.
bude se clít a danit, by si holota nevyskakovala. EU rozhodla - my implementujeme a je to richtig, protože Eu má patent na rozum a každý cent je
třeba uchopit do správných rukou, a to spávných rukou źase pustit, by byl stmelený kolektiv čelných představitelů.
závěr: i bez dividend a bez nevů při vypl%nování DPFO jde dosáhnout zisk a získaný základ následně převést na DGI -pozn.: kde v mezičase favorité
padly na dno
|
|
michal.holik
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: kraken  | a alibaba -BABA-trhá rekordy, držím ji 3 roky a zisk 75%- a prodej bude to tedy nezdaněný! nyní zvažuji nákup-posílení pozice v nudné AT T a
inkaso 7% divi -15% daň. Někdo říkal že levné zásilky z číny příští rok stejně končí, co byly zásilky za 500 Kč bez problémů -tak jsou minulostí.
bude se clít a danit, by si holota nevyskakovala. EU rozhodla - my implementujeme a je to richtig, protože Eu má patent na rozum a každý cent je
třeba uchopit do správných rukou, a to spávných rukou źase pustit, by byl stmelený kolektiv čelných představitelů.
závěr: i bez dividend a bez nevů při vypl%nování DPFO jde dosáhnout zisk a získaný základ následně převést na DGI -pozn.: kde v mezičase favorité
padly na dno
|
Pěkný výsledek, gratuluji. V aktuálním rychle rostoucím trhu je držení růstových titulů zajímavý doplněk při splnění držení déle než ti roky
<<< DIVIDENDOVÉ PORTFOLIO /// YOC celého ptf cca 4,5 % /// 1y DGR celého ptf cca 8,5 %
>>>
Energy ________________ ---aktuálně nic---
Industrials ___________ MMM, RTX
CyclicalConsGoods _____ MCD
NonCyclicalConsGoods __ PEP, PG
Tobacco _______________ MO, PM
Financials ____________ MA, V
BDCs __________________ MAIN, ARCC, CSWC,
GAIN
mREITs ________________ NRZ, ABR
Healthcare ____________ JNJ, PFE, ABBV
Technology ____________ MSFT, CSCO, INTC,
AAPL
Telecommunications ____ T
Utilities _____________ NEE, DUK
eREITs ________________ O, OHI, WPC, NNN,
STOR, AMT
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Dnes dorazila dividenda od Citigroup. Konto se zase plní k opětovnému nákupu. Říjen bude předvolební měsíc, tak se snad zadaří dobře nakoupit, protože
bude podrážděná nálada. Po volbách to většinou skáče nahoru, tak se uvidí, kdo z nich vyhraje? Já jsem jednoznačně příznivcem Donalda Trumpa, protože
ten bolševik Joe Biden je neurozeného původu a je to rozhazovačné hovado.
|
|
Vitusus
Member

|
|
Tak včera dorazila poprvé snížená dividenda Wells Fargo, no nebyl to úplně příjemný pohled, ale jedeme dál.
BBL - @ 36.60 USD_________________OHI - @ 34.00 USD_______________WFC - @ 50.00 USD
CSCO - @ 31.25 USD________________PG - @ 61.30 USD________________WHR - @ 154.75 USD
CVX - @ 93.80 USD_________________PPL - @ 27.75 USD________________WMT - @ 72.96 USD
IBM - @ 131.00 USD_________________SO - @ 49.18 USD________________XOM - @ 54.69 USD
JNJ - @ 58.80 USD__________________T - @ 33.82 USD________________RIO - @ 53.20 USD
JPM - @ 59.00 USD_________________RTX - @ 102.50 USD________________OTIS - @ 0.00 USD
MCD - @ 95.00 USD_________________VZ - @ 47.50 USD________________CARR - @ 0.00 USD
O - @ 57.50 USD________________PFE - @ 35.00 USD________________MMM - @ 159.00 USD
|
|
Etern1ty
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Vitusus  | Tak včera dorazila poprvé snížená dividenda Wells Fargo, no nebyl to úplně příjemný pohled, ale jedeme dál. |
máš v plánu ředit nákupní cenu?
|
|
Vitusus
Member

|
|
Tohle je hodně zapeklitá otázka. V úplně nejbližších chvílích to v plánu nemám, protože počet mých nákupů za rok je omezený a snažím se optimalizovat
jejich výnos tak, abych co nejlépe nastartoval tu pověstnou sněhovou kouli.
Pokud by se dostal vstupní výnos alespoň na 2 % (tedy cena pod 20 USD při současné divi), asi bych uvažoval o tom, že do toho půjdu hned, jinak asi
tuhle příležitost oželím, protože si nejsem úplně jistý, že se dividenda v blízké době vrátí na úroveň před cutem, a očekávám tedy, že možnost naředit
cenu ještě mít budu.
BBL - @ 36.60 USD_________________OHI - @ 34.00 USD_______________WFC - @ 50.00 USD
CSCO - @ 31.25 USD________________PG - @ 61.30 USD________________WHR - @ 154.75 USD
CVX - @ 93.80 USD_________________PPL - @ 27.75 USD________________WMT - @ 72.96 USD
IBM - @ 131.00 USD_________________SO - @ 49.18 USD________________XOM - @ 54.69 USD
JNJ - @ 58.80 USD__________________T - @ 33.82 USD________________RIO - @ 53.20 USD
JPM - @ 59.00 USD_________________RTX - @ 102.50 USD________________OTIS - @ 0.00 USD
MCD - @ 95.00 USD_________________VZ - @ 47.50 USD________________CARR - @ 0.00 USD
O - @ 57.50 USD________________PFE - @ 35.00 USD________________MMM - @ 159.00 USD
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Včera byly vyplaceny dividendy Pfizer a Intel, obojí ve stejné výši jako v předchozím kvartále. Začal tak velmi úrodný dividendový měsíc září:-)
|
|
Ladislav
Admin

|
|
První týden září přišly dividendy: Pfizer + Wells Fargo
Druhý týden září mohou přijít dividendy: Enbridge
Třetí týden září mohou přijít dividendy: Johnson & Johnson + Kraft Heinz
Čtvrtý týden září mohou přijít dividendy: Raytheon Technologies
Pátý týden září mohou přijít dividendy: Royal Dutch Shell + BHP Group
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Dnes přišly dividendy Enbridge.
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Dnes dorazily dividendy JNJ, naší kvalitní stálice, co zvýšila dividendu i v prvním náročném období koronaviru (letos na jaře).
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Dnes dorazila od CenturyLink dividenda. Až mě z toho bolí kráva jako noha, ale spíše to bude obráceně. Nebude to asi z dividendy, ale z lítání po
archivech a z vyhledávání nesmyslných firem, které mnohdy nahání policajti a exekutoři. Dnes se ztratilo razítko u soudu v Teplicích. Nějaký souzený
kleptoman to tam klepnul a nebo to taky někde mohli sami někde zašantročit.
V říjnu nastupuje k soudu nějaká starší soudružka Pokorná, o které jdou zvěsti, že bude ras na podřízený personál. Zapisovatelky se dost často mění,
protože plat je mizerný a navíc nabírají nevzdělaná polena, takže je bordel a zřejmě to někomu náramně vyhovuje, když si za 30 let nebyli schopní
zjednat pořádek a vybudovat funkční systém bez debilů. Já jsem moc rád, že tu nemám zainvestované peníze, protože státní správa i vláda s tím hradním
oslem je dílem Lesk a bída kurtizán.
|
|
Stran:
1
..
24
25
26
27
28
..
44 |