Stran:
1
..
26
27
28
29
30
..
38 |
Vasek
Member

|
|
https://www.kurzy.cz/zpravy/537564-italove-se-zacinaji-po-tr...
Nepříznivá situace je také na Sicílii, kde musela dokonce zakročit armáda proti lidem, kteří začali krást v místních supermarketech. "V posledních
několika dnech se dokonce začaly na sociálních sítích domlouvat organizované nájezdy na obchody,“ píše SKY News.
Podle psychologa Jeronýma Klimeše je podobná situace nevyhnutelná také v České republice. V případě, že vláda nepřijde s řádným opatřením, jak
zajistit obživu více než polovině obyvatel, nás rabování nemine.
|
|
zanek
Junior Member

|
|
Ve Statni tiskarne cenin se ve velkym objemu tisknou stravenky na pridel jidla. To naznacuje co by se tu mohlo dit.
|
|
viky
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: zanek  | Ve Statni tiskarne cenin se ve velkym objemu tisknou stravenky na pridel jidla. To naznacuje co by se tu mohlo dit. |
To je fakt, nebo jedna paní povídala ?
Chodím občas na nákup, nějaký zásadní problém nevidím.
|
|
mr.stepka
Junior Member

|
|
Munich Re ruší buy back, výrazně redukuje odhady, ale návrh dividendy 9,8€ přetrvává (uvidíme na VH na konci dubna):
https://www.dgap.de/dgap/News/adhoc/munich-nimmt-gewinnziel-fuer-zurueck-und-setzt-aktienrueckkauf-bis-auf-weiteres-aus/?newsID=1306711
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: zanek  | Ve Statni tiskarne cenin se ve velkym objemu tisknou stravenky na pridel jidla. To naznacuje co by se tu mohlo dit. |
Kdes to sebral? To by byl dobrej průser, když by se to rozšířilo mezi veřejnost.
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: viky  | Citace: Původně zaslal: zanek  | Ve Statni tiskarne cenin se ve velkym objemu tisknou stravenky na pridel jidla. To naznacuje co by se tu mohlo dit. |
To je fakt, nebo jedna paní povídala ?
Chodím občas na nákup, nějaký zásadní problém nevidím. |
Nejde o nedostatek zboží, ale o nedostatek peněz na jeho koupi. Že by rozdávali poukázky chudým?
|
|
zanek
Junior Member

|
|
Nemuzu to nijak dolozit, takze ano je to informace typu jedna pani povidala. Nicmene rikal mi to kamarad, ktery tam ma kontakty. Znam ho dost dlouho a
nemam duvod mu neverit.
|
|
Vasek
Member

|
|
To stačí chytře posílat dál a tak se dá založit slušná panika. Logicky bych to odůvodnil tak, že opravdu můžu jít o poukázky na jídlo chudým. Záleží,
jak dlouho potrvají stávající restrikce. Pokud to budou měsíce, pak budou muset buď lidem poslat peníze na jídlo nebo poukázky. Spousta lidí nemá
žádné reservy. A jedou nadoraz.
https://www.kurzy.cz/zpravy/536490-temer-20--lidi-nevystaci-...
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Na virové onemocnění covid 19 se umírá skoro minimálně. Úmrtnost je především způsobena přidruženým bakteriálním onemocněním. Takže skutečná úmrtnost
na virové onemocnění se pohybuje okolo 5 %. Pro budoucnost bude závažnější problém s bakteriálními nemocemi, na které nebude lék. Se stravenkami si
nedělejte starost, protože po neděli vylezou teploty skoro na 20°C a po kulminaci zhruba za 3 týdny bude pak přibývat nových případů už minimálně.
Zvýšené teploty jistě oslabí přenos viru. Je to hlavně hygiena rukou, která je jistě efektivnější než zaprskaná rouška, do které nás uvrhl doktor
Primalex! Je to všechno hysterie a dle mého soudu umírají lidé převážně na jiné nemoci, než se v současné době uvádí. Uvidíte již koncem dubna, jak v
Itálii drasticky ubudou nové případy. U nás to zatím ještě nekulminovalo, takže bych si tipl, že zhruba po půlce května by se dalo očekávat výrazné
zlepšení a zároveň i určité uvolnění.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
pigzor
Junior Member

|
|
Vyssi teploty mozna nejaky vliv na prenos maji, ale asi nebude nijak zasadni. V Asii je bezne kolem 30 stupnu a vliv na prenos to nema.
|
|
Rohl
Junior Member

|
|
Nafackuj si rovnou za takový poplašný hoaxy co vypouštíš z huby. Děkujeme
|
|
Vasek
Member

|
|
V USA jsou ruští agenti a pracuji pro Putina.
https://www.euro.cz/politika/sbasiba-usa-prijaly-ruskou-nabi...
|
|
wellbloud
Junior Member

|
|
Zrovna dnes bych všemu nevěřil :-)
|
|
TomasV
Member

|
|
https://www.bat.com/group/sites/UK__9D9KCY.nsf/vwPagesWebLiv...
Mne to přijde jak apríl,ale možné je všechno
Investiční strategie:B&H
Portfolio:
ABBV,BAS,BIL,BMT,BMW,CSCO,D,IBE,MMM,MO,MUV2,PEP,PM,PPL,RDSB,T,WFC,XOM,IBM,UL,DIS,SBUX,MSFT,HD,BMY,KHC,PFE,WBD,INTC.
|
|
Vasek
Member

|
|
Jsem se divil, akcie klesají, jen BATS roste. Těch článků je všude hodně. No náhoda je blbec, šlechtí něco jiného a přijdou na lék proti viru. Ale je
to díky tomu, že v minulosti koupili nějakou firmu v USA.
https://finance.yahoo.com/quote/BATS.L/?p=BATS.L
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
BAT v překladu znamená netopýr, tak proč ne?
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
arkyn
Member

|
|
Jestli da vakcinu tabakovy prumysl, tak to bude dobry paradox. A mohl by si tim vymoci urcite ustupky na mnoho let.
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Nikotin je především prudký jed, takže jednorázová dávka dejme tomu ze 40 cigaret najednou by usmrtila člověka. Jsou to pouze vzletné články, bez
jakéhokoliv významu. Lék se testuje zpravidla 10 let, než se uvede na trh a zde se nabízí varianta v řádech několika týdnu, což normální člověk musí
považovat za blbost. Hezky to dnes zahýbalo cenou, což byl asi i hlavní účel.
|
|
NevericiTomas
Junior Member

|
|
„Návrh předpokládá například omezení možnosti výpovědi nájmů, pokud lidé nebudou moci nájem uhradit, odložení splatnosti úvěru poskytnutého
Státním fondem rozvoje bydlení a i některých dalších poplatků, které souvisí s bydlením,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.
Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/najemne-vypoved-odklad...
co mi to jen připomíná....už vím:
Tracha: „Hlaváčku, tady není něco v pořádku, nevíte, co to je? Koberec! Ukradli nám koberec. No je tohle možný?”
Hlaváček: „Ne, pane inspektor, já jsem Vám to zapomněl říct. Inspektor Klečka dostal novou kancelář a líbil se mu Váš koberec.”
Tracha: „Líbil se mu můj koberec. A co můj stůl, můj stůl se mu nelíbí?”
Hlaváček: „To neříkal, pane inspektore.”
Tracha: „A co můj klobouk, moje boty? Nechce si vzít moje boty?”
Hlaváček: „To neříkal, pane inspektore.”
|
|
Vasek
Member

|
|
Tohle už je vyšší level.
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/vlada-s...
|
|
abak
Member

|
|
NevericiTomas:
Již jsem to předběžně řešil s advokátem. Je to protiústavní zásah do soukromých vlastnických práv a bezdůvodné obohacení. Bude nutné se bránit soudní
cestou. Dokud nebude návrh schválen, není možné podávat žalobu vůči státu.
Vláda se snaží poprvé od roku 1989 prolomit ochranu soukromého vlastnictví
|
|
Vasek
Member

|
|
Když někdo má hypotéku, tak bude mít problém. A navíc, bude snad za nájemníka vlastník bytu platit i služby?
|
|
TomasV
Member

|
|
Tak to je geniální,hodně lidí má byt koupený na hypotéku kterou splácí z nájmu,přestanou se platit nájmy lidi budou muset prodat byt za levno a
problém s drahýma bytama vyřešen.Další bod pro Bureše
Tady se jen potvrzuje ,že není možné dlouhodobě investovat v této zemi.
Investiční strategie:B&H
Portfolio:
ABBV,BAS,BIL,BMT,BMW,CSCO,D,IBE,MMM,MO,MUV2,PEP,PM,PPL,RDSB,T,WFC,XOM,IBM,UL,DIS,SBUX,MSFT,HD,BMY,KHC,PFE,WBD,INTC.
|
|
Michael
Junior Member

|
|
Úplně vidím jak nájemník po půl roce neplacení ochotně všechno doplácí... V dnešní době různých dávek, podpor a podobných “dotací”. Nájem
je snad to první co by člověk měl zaplatit. Z poctivě vydělaných peněz zdaněných koupím byt který opět zaplatím s další daní. A nakonec tam budu muset
někoho bydlet zadarmo a ještě mu všechno platit !!!
|
|
Wiki
Member

|
|
Nájemní smlouvy jsou většinou precizně formulovány zejména co se týče práv a povinností subjektů. Stát by do tohoto neměl zasahovat, protože každým
zvýhodněním jedné strany poškozuje stranu druhou. Navíc při současné legislativě, kdy jsou ještě rozvolněny podmínky při vyhlášení bankrotu je
vlastník ve velkém riziku. Stejně kontroverzní jsou vládou neustále omílaná odložení splátek a snižování úroků u půjček. Jsem zvědav, jak dlouho si to
nechají banky (hlavně jejich akcionáři) líbit. Ve zprávách jsem zaslechl konstatování, že se jedná o hazard s morálkou dlužníků. Není mi jasné, jak za
takové situace, chce vláda někoho přesvědčit, aby byl zodpovědný a spořil si na důchod, když sanuje pouze dluhy.
|
|
Stran:
1
..
26
27
28
29
30
..
38 |