Stran:
1
..
62
63
64
65
66
..
78 |
fraja
Junior Member

|
|
Jaký je názor na
ORAN- Orange SA ,pekna divi.:9,6%
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Morningstar oznamuje u Oranže dividendový výnos 7,5% a Onvista 7,3%
Lecjaký rok je dividenda víc než 100% z čistého zisku, což není slušné, protože dividenda musí být placena z čistého zisku a bez kreditu.
https://www.morningstar.com/stocks/pinx/fnctf/dividends
https://www.onvista.de/aktien/Orange-Aktie-FR0000133308
Akcie je levná, ale je dobré si zařídit zdanění dividend 12,8%, jak to má být už 3 roky. Mně jsou poslední rok daněné francouzské dividendy 30% v
Francii plus 9% v Německu = 39%. Příští rok si zařídím u DKB banky zdanění ve Francii 12,8%.
Já bych Oranžovou akcii nekoupil, protože během 10 let klesla tržba ze 45 na 42 i
bez korona krize.
http://financials.morningstar.com/ratios/r.html?t=FNCTF&...
Kdo chce jinou telekom akcii než ATaT, Verizon, D.Telekom,
měl by koupit japonskou telekom KDDI 
Výnos dividendy jen 3,5% ale daň 15%. A dividenda a tržba hezky rostla posledních 10 let
http://financials.morningstar.com/ratios/r.html?t=KDDIY&...
|
|
Ladislav
Admin

|
|
AT&T's Corporate Restructuring Will Add to Existing Value
The company is already a good investment, but restructuring will improve odds of success even further
https://www.gurufocus.com/news/1483429/atts-corporate-restru...
To vypadá, autor článku Steve Booyens se chce brzy dostat s akcií do plus a proto jí dělá reklamu.
Firemní restrukturalizace společnosti AT&T zvýší stávající hodnotu.
Společnost je již dobrou investicí, ale restrukturalizace ještě více zlepší šance na úspěch.
AT&T's Corporate Restructuring Will Add to Existing Value.
The company is already a good investment, but restructuring will improve odds of success even further.
AT&T Inc. (T, Financial) is a great investment option at the moment.
The company is also in a restructuring process, causing investors to anticipate substantial gains.
The company will retain 71% of the business and receive $43 billion in cash and debt securities, which will help it pay off much of its debt burden.
The capital will add needed liquidity to its balance sheet as it embarks on a 5G campaign with significant opportunity cost.
AT&T is already an excellent investment as it is a high-quality business with a high dividend yield and good relative value metrics. The
restructuring of its business will add liquidity to the balance sheet and expand its core business, subsequently increasing market share and intrinsic
value.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Proč jsou tvoje akcie v mínus:
S tvojí akcií manipulují analytici. Zatímco Wall Street zvládl schopnost manipulovat s akciemi v krátkodobém horizontu, nejsou schopni manipulovat s
akcií v dlouhodobém horizontu.
Jak porazit Wall Street:
Kup a drž navždy! Pokud akcie klesnou, můžeš si koupit další za levnější cenu.
https://www.griproom.com/fun/why-your-stock-is-always-red
Why Your Stock is Red
It’s more likely that your stock is being manipulated by Wall Street.
Wall Street does this because they’ve also identified the stock as being great. Banks and hedge funds have teams of brilliant analysts working
for them.
Your gem was a great company, you just weren’t patient enough.
Wall Street thinks in terms of years, but most investors think in terms of weeks, or even days. Regular people set their stop loss 5% below their
purchase price. They get notifications when their stock drops. Hundreds of annoying little reminders that they’re dumb and they should sell.
Long term investors think differently. They might go weeks or months without checking in on their stocks. They can afford to wait out the stock
manipulation.
While Wall Street has mastered the ability to manipulate a stock in the short term (less than a few years) they are unable to manipulate a stock in
the long term.
How to beat Wall Street:
You buy. And you hold forever. If the stock drops, you can buy more at a cheaper price.
https://www.griproom.com/fun/why-your-stock-is-always-red
|
|
Aries
Junior Member

Nálada: Yes!
|
|
Ladislave, myslíš že Altria Group, Inc. (MO) je dobrá akcie na stálo ? Vyplatí se koupit ?
|
|
Ladislav
Admin

|
|
René, já a Rudolf, chodíváme na golf a myslíme, že
ze všech tabákových akcií světa by se měla dnes koupit držet doživotně jen akcie Br.Am.Tobacco,
ta firma je málo zadlužená a akcie je levná.
Akcie Altria a P.Morris bych nekupoval, protože firmy jsou dost zadlužené
a akcie jsou s P/B dost drahé.
Když se nejedná o techno akcie, ale o tabák, měly by být akcie při nákupu oceněny blízko toho starého P/B 1,5,
jak myslel 1949 Ben Graham. A proto je P/B u Br.Am.Tobacco v pořádku
a P/B u akcie Altria a P.Morris je příliš vysoko.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Minimum -> Maximum = + 126%
Když má banka Wells Fargo od orgánů dovoleno platit slušnou dvidendu, zvyšuje 5.8.2021 dividendu o 100%.
Několik měsíců později přijde další zdvojnásobení a dividenda bude vysoká jako před korona krizí, aby se akcionáři nezlobili.
https://www.morningstar.com/stocks/xnys/WFC/valuation
|
|
Marek
Junior Member

|
|
Wells Fargo byla donedávna bandou špinavých zlodějů, viz teď seriál na Netflixu. Raději bych měl doma dřevomorku, než tuhle akcii.
Stokrát raději JPM či BA. WFC je pro niemandy. Navíc jejich obchodní výsledky stojí většinou za prd.
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Nějaký ruský agent nebo čínský agent musí hanět všechny americké banky a zastávat se největší ruské banky
a největší čínské banky.
V diskusi pod zprávami na www.seznam.cz je každý den spousta názorů od těch ruských a čínských agentů.
Slušný člověk ty jejich lži nevydrží číst déle jak minutu.
Slušný člověk ze západu nemá rád banky: Goldman Sachs, J.P.Morgan Chase, Citibank, Deutsche Bank, FED, ECB,
Saxo Bank, Sberbank, J&T.
Ale banka Wells Fargo si zaslouží věčnou úctu a lásku.
Vždyť v USA není žádná jiná lepší bankovní akcie, která se hodí pro dividendy na stálo lépe.
|
|
akcionarek
Member

|
|
Snad jsem neudělal během uplynulého týdne nejhůř když jsem přikoupil do portfolia Vodafone, BP, Unilever a BAT,
všechny okolo 1:1:1:1 jako stálice na stálo,všechny jsou už alokovány těsně nad 4Keur
A snad během týdne či dvou neudělm velkou chybu, když se poohlédnu po něčem v USA
např.
ETF SDIV Global X SuperDividend ETF
LTC Properties, Inc.
AFC Gamma, Inc.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
At that time of the year in the United States, I would only buy the 4 stocks
of AT&T, Kraft Heinz, Walgreens Boots Alliance and Wells Fargo.
Můj balkon 1.8.2021
|
|
akcionarek
Member

|
|
@Ladislav
Podle grafu se mi líbí z těch čtyř nejvíc WBA
Tak že by WBC, LTC a AFCG
AFCG druhý konopný reits chvíli po ipo, třeba se chytne, vyplací divi dřív jak IIPR
|
|
DavidC
Junior Member

|
|
Ahoj, tak jsem po nějaké době opět naspořil zhruba 1000 EUR/USD, které bych chtěl investovat do akcií, ale nějak postrádám nápady. I s přihlédnutím na
moje aktuální portfólio, máte někdo nějaký tipy, jakým směrem se vydat, ideálně nějaké konkrétní firmy na pořízení jako dividendové akcie ? Opět v
plánu určitě dlouhodobé držení, nic co bych chtěl brzy prodávat. Předem díky za tipy
Wells Fargo, AT&T, Royal Dutch Shell ADR (RDS.B), Cisco, British American Tobacco ADR, Omega Healthcare, BHP Group ADR, W.P. Carey - vše na NYSE,
ČEZ
|
|
Aries
Junior Member

|
|
Altria - MO nebo AT&T - T nebo Cisco - CSCO
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Žádné Altria ani Cisco, ty jsou 2x nebo 3x předražené.
Výhodně nebo průměrně oceněné = pro nákup dnes jsou akcie:
AT&T, Kraft Heinz, Walgreens Boots Alliance, Wells Fargo,
Allianz, BASF, BMW, D. Telekom, Munich Re,
British American Tobacco, HSBC, Royal Dutch Shell, Tesco,
AB Inbev, Iberdrola, BNP Paribas, Sanofi,
Bank of Nova Scotia, Enbridge, Mitsubishi Corp.
|
|
akcionarek
Member

|
|
Tak se mi konečně povedlo převést zbytek kap. k brokerovi z tranše 250K CZK a došlo 11604usd a nakoupil jsem na stálo :
WBA: 50ks při ceně 46,448 USD
KHC: 63ks při ceně 36,57 USD
LTC: 64ks při ceně 36,138 USD
a černý kůň.. páta nejvyšší pozice v PTF, snad budoucí tahoun návratnosti PTF
AFCG (AFC GAMMA INC.): 227ks při ceně 29,296 USD
|
|
Mindoro
Junior Member

|
|
Včera jsem si po roce ve Spořce prožil krásný pocit rentiéra a vyinkasoval v hotovosti dividendy CEZ, Kofola, O2 , PM, slečna se usmívala a svět se
zdál zase v pořádku :-)
Jinak jsem v posledních dnech, měsících přikoupil DEA,K, AMGN, BABA, KMB, OHI ( i když jsem tvrdil, že si nebudu kazit průměrku ), CEZ, KB. Prodal
jsem celou pozici AVAST, část Moneta, zřejmě pustím i O2.
|
|
Aries
Junior Member

|
|
V hotovosti ?
Tak to věřím, že se slečna usmívala :D
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Mindoro,
nekupuj komunistické akcie z Číny a z Ruska, jedno jak levné jsou,
nekupuj podíly bordelu Agrofert a J&T banky!
Vždyť smradlavý vlhký špinavý plesnivý shnilý hnědý drek dostaneš zcela zadarmo.
|
|
Mindoro
Junior Member

|
|
Pokud máš u Fia cenné papíry evidovány na individuálním majetkovém účtu u CDCP , tak je možnost výběru dividend v hotovosti ( u akcií kotovaných
primárně na BCPP)
|
|
Mindoro
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  |
Mindoro,
nekupuj komunistické akcie z Číny a z Ruska, jedno jak levné jsou,
nekupuj podíly bordelu Agrofert a J&T banky!
Vždyť smradlavý vlhký špinavý plesnivý shnilý hnědý drek dostaneš zcela zadarmo. |
Ladislave, je to tam krásně lesklé, voňavé a nové, tím nechci tvrdit, že v prohnilém Německu je to naopak
|
|
Ladislav
Admin

|
|
V Německu je téměř vše v pořádku
V Berlíně chtějí zabavit byty těm, kdo s nimi spekulují nebo firmám Deutsche Wohnen AG, neboť s nájemným a s potravinami musí být spekulace zakázána,
abychom nespali ve stanech, tak jak v San Francisku, kde zaměstnanci ze Silicon Valley s extrémně vysokou mzdou vyhnali nájemné na úroveň, kterou
průměrně vydělávající lidé v San Francisku nemohou zaplatit.
Ve středověku byl na spekulaci s potravinami trest smrti. A dnes je spekulace s obilím, s kukuřicí, rýží a s byty dovolena.
Tím že mládež ale i dospělí smí bez očkování proti koronaviru sedět bez masky v hospodách, incidence krásně stoupá a během pár měsíců vyroste z 10 na
200.
Jakmile stoupne incidence na 200, tak ji na burze prodám.
Německé křesťanské strany CDU-CSU si zvolily kandidáta na kancléře (od podzimu 2021) agresívního funkcionáře církve s předky z Belgie = Armin Laschet
a díky tomu má větší šanci u obyvatel stát se kancléřem ospalý kandidát soc. dem. SPD Scholz a kandidátka Zelených Baerbock.
Jediná možnost, aby kancléř byl z CDU-CSU je, změnit kandidáta 4 týdny před volbami na mladšího přátelského Bavora - Markus Söder, který by od
obyvatel dostal 3x víc hlasů než Laschet a kandidáti na kancléře z SPD a Zelených by byli za ním.
Bohužel, kancléř není volen obyvateli ale poslanci ze stran.
Kancléř z SPD a jeho ministři by škodili akcionářům, zvýšili daň z dividend a z prodeje akcií. Ti se starají o to, aby sami měli milion euro na kontě
a lidé prodali akcie a zůstali spokojeni s 0% úrokem na spořícím kontě.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Laschet = Schweden
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Jediná možnost, aby kancléř byl z CDU-CSU je, změnit kandidáta 4 týdny před volbami na mladšího přátelského Bavora - Markus Söder, který by od
obyvatel dostal 3x víc hlasů než Laschet a kandidáti na kancléře z SPD a Zelených by byli za ním.
|
Je dobře, že se Markus Söder nestane kancléřem. Söder by pouze vytvořil další zámek. Armin Laschet je zastáncem liberální politiky společnosti Corona.
Možná pak budeme mít pravidla jako ve Švédsku. Minulý týden jsem byl ve Švédsku. Lidé tam žijí jako v roce 2019. Celou dobu jsem jezdil autobusem bez
masky a nakupoval bez masky.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Neopatrná vláda ve Švédsku způsobila, že počet mrtvých na čínskou chřipku o desítky stoupl, počet nemocných o stovky a počet nakažených o tisíce.
Zřejmě se švédská vláda nechala ovlivnit od hloupé vlády Trumpa a Bolsonariho, že když není virus vidět, tak tam není a že se jedná o chřipku jako
každou jinou. Ale těch neopatrných vlád bylo na světě snad 100, co nechtěli nikoho omezovat a nikomu nic zakazovat a tak jim incidence stoupla v zemi
na 400 a víc a vlády zavinily tisíce mrtvých navíc.
Zrovna včera jsem zjistil, že jeden kamarád české národnosti, ve věku 66 let popírá koronu a covid a zle se rozlobí na lidi, kteří o tom mluví. Podle
něj nic takového neexistuje a ti nemocní mají jen chřipku, tedy jsem mluvil o čínské chřipce s ním.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Neopatrná vláda ve Švédsku způsobila, že počet mrtvých na čínskou chřipku o desítky stoupl, počet nemocných o stovky a počet nakažených o tisíce.
Zřejmě se švédská vláda nechala ovlivnit od hloupé vlády Trumpa a Bolsonariho, že když není virus vidět, tak tam není a že se jedná o chřipku jako
každou jinou. Ale těch neopatrných vlád bylo na světě snad 100, co nechtěli nikoho omezovat a nikomu nic zakazovat a tak jim incidence stoupla v zemi
na 400 a víc a vlády zavinily tisíce mrtvých navíc.
|
Švédská politika již postupuje správně. Ve Švédsku vědí, že pomáhá pouze očkování, všechna ostatní opatření jsou jen iluzí kontroly a omezují občanská
práva. Švédské údaje jsou lepší než české:
https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explor...
|
|
Stran:
1
..
62
63
64
65
66
..
78 |