Stran:
1
2
3
..
5 |
Investor
|
|
Kniha akcie burza knihy
Knihy akcie burza kniha
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Akcie a burza – jediná kniha, kterou potřebuješ
Autor: Ladislav Konečný nar. 1954 , 5. vydání knihy 2018
Kniha pro akcie a investice: 280 stran, A4 = 210 x 297 mm, 0.76 kg, asi 18 obrázků, tisíc užitečných informací o investování na burze.
Online obchod na knihu http://nr1a.com/kniha.html
Knihu prosím objednat e-mailem na nr1a@seznam.cz
Informace o knize nr1a@seznam.cz
Info v PDF, obsah knihy a obálka knihy.
Příloha: Obsah.pdf (71kB) Tato příloha byla stažena 680 krát
Kniha: „Akcie a burza – jediná kniha, kterou potřebuješ“, napsaná od value investora Ladislava Konečného, z internetu léta známého,
je určena pro širokou veřejnost od 11 do 85 let. Kniha neobsahuje žádné komplikace a přesto popisuje do největších detailů, jaké parametry by měly mít
akcie a podniky pro krátkodobou i mnohaletou bezpečnou a výnosnou investici. Je zde třicet podniků a bank, od kterých akcie je možno koupit a držet
věčně pro dividendy jako důchod. Fundamentální a technická analýza akcií, jaká nemá na světě obdoby. Kniha je výsledkem dlouholeté vlastní praxe s
akciemi a vysokého studia všech rozumných knih. Kniha popisuje strategie slavných investorů, ale také vlastní zkušenosti. Jedná se zde taktéž o
fondech, pojištění a důchodu. Je zde malá lekce ekonomie pro investory. Kniha obsahuje sbírku moudrostí o akciích, penězích a burze. Je zde historie
tří krizí a krachů na burze a také česká privatizace. Zdejší lexikon vysvětluje 200 finančních pojmů. Kniha vypráví krátké, poučné příběhy investorů,
podniků a jejich akcií. Popsána je i investice do zlata, surovin a derivátů. Jestli polovinu toho už znáš, pak je ta kniha dobrý dárek pro tvého syna,
otce nebo bratra: na Vánoce, k svátku a k narozeninám. Roku 2011 to byla jediná sympatická česká kniha, která popisuje rozumné investování do akcií =
value investing + dividendy.
Autor knihy Ladislav Konečný se narodil v březnu roku 1954 ve středních Čechách. Roku 1972 se vyučil řemeslo v Praze 5 – Motorlet. 1974 a 1978
získal dvě středoškolské maturity v Praze. Roku 1990 začal investovat do zahraničních akcií. První webstránku pro investování založil roku 2003. Od
roku 2006 má jeho webstránka adresu nr1a.com/AKCIE.com. Díky té webstránce se Ladislav stal známý investor a téměř každý den hledá někdo s Google:
„Ladislav Konečný“ + akcie. Autor knihy je také finanční poradce, avšak jen zadarmo v diskusním fóru forum.nr1a.com/.com. Ladislav Konečný
napsal a vydal tu knihu o investování poprvé česky roku 2011 a každé dva roky vychází nové, modernizované vydání knihy. Stejně tak vyšla tato kniha i
německy, anglicky a španělsky a ta bývá modernizována každých 5 let. Kdo je to ten Ladislav Konečný? Soukromý investor, cestovatel a autor jedné
investiční knihy ve čtyřech jazycích a finanční poradce jako hobby. On je value investor, který kupuje jen výhodně oceněné akcie s dividendami a chce
je navždy držet.
Tuto vzácnou knihu si můžeš objednat na stránce nr1a.com/kniha.htm
nebo E-mailem na adrese: nr1a@seznam.cz
ISBN 9788086062334
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Kniha
Naučte se investovat
Autor: Daniel Gladiš
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Kniha
Buffettologie
Autoři: Mary Buffett, David Clark
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Kniha
Inteligentní investor
Autor: Benjamin Graham
|
|
Ladislav
Admin

|
|
6. 7. 2016 00:57
Můj plán byl napsat tu nejlepší knihu světa o akciích
Můj cíl nebyl napsat průměrnou knihu o investování na burze. Můj plán byl napsat tu nejlepší knihu světa o akciích, která nahradí všechny ostatní
knihy, protože dává dohromady všechny potřebné informace z jiných knih. A tak moje kniha obsahuje 100x víc informací než průměrná kniha o akciích a
burze. Tisíc potřebných informací je v mé knize a žádné nepotřebné věty, až snad na to, že Graham měl milenku a Keynes měl milence. Nejen optimální
hodnotu PE jako jiné knihy, ale popisuju i optimální hodnoty PB, PS, PC, ROE, ROS, PEG, current ratio, EV hodnota podniku, 4 finanční výkazy, 4
výpočty vnitřní hodnoty, Tier 1 bank atd. Jak byly oceněné akcie před krachem 2000-2002, jak byly oceněné nifty fifty. Technická analýza s obrázky
signálů koupit a prodat na grafech a indikátorech. Jak byly oceněné akcie (s PE, PB, PS, PC, ROE, PEG), když je kupoval Buffett, Templeton, Lynch,
Graham. Moje kniha však obsahuje i poučné příběhy ze života jako ''Český podvodník s penny stocks'' (to je jeden z vás), ''německý podvodník s penny
stocks'' (to je známý pekař housek). Historie krachu 1929-1932, 2000-2003, 2008-2009. Historie pojištění. Bouračka WTC v New Yorku. Podvodníci
analytici, podvodníci Goldman Sachs, FED, Greenspan, Paulson, Kožený, Madoff. Dlouhá sbírka stovek moudrostí o burze a penězích. Tam není jen ta
hloupost ''Trend is your friend'', ale skutečně chytré rady od investorů a filosofů.
Až budete mít za 30 let v hlavě tolik vědomostí, že už se další do hlavy nevejdou a budete si je muset dát na papír, budete mít veliký problém úroveň
mojí knihy překonat. Moji knihu překonáte jen tak, že napíšete ten samý celý text slovensky, necháte dělat profesionální korekci, profesionální
lektorát a všechny obrázky necháte dělat od profesionálů z tiskárny. Zatímco já jsem opravoval text sám o obrázky v knize jsem dělal jen s Adobe
Photoshop. Pouze nápis na obálce knihy je dělán profesionálně od tiskárny, protože od Adobe Photoshop by byl nápis horší kvality.
|
|
zanek
Junior Member

|
|
Nekdo tu jeste ve starem foru daval odkaz na knizku, ktera se zabyvala historii ekonomiky. Nevzpomnel by si nekdo jak se ta knizka jmenovala?
|
|
Vosa
Member

|
|
The Ultimate Dividend Playbook - Josh Peters
https://epdf.pub/the-ultimate-dividend-playbook-income-insig...
Portfolio: 3M, AbbVie, Alphabet, Altria, Apple, ABR, AT&T, Antero Midstream,
Boeing, Br.Am.Tobacco, Broadcom, Canadian National Railway, Carrier, Caterpillar, Chevron, Cisco, Citigroup, Coca Cola, Deutsche Telekom, Duke Energy,
Electronic Arts, Enbridge, Exxon, General Mills, Hewlett Packard, Home Depot, Iberdrola, IBM, Intel, JPMorgan, Johnson&Johnson, Kinder Morgan,
MAIN, McDonald's, Microsoft, Next Era Energy, Omega Healthcare, Pembina Pipeline, PepsiCo, Pfizer, Philip Morris ČR, Procter&Gamble, Realty
Income, Rio Tinto, RITM, Stanley Black&Decker, Texas Instruments, Viatris, Vodafone, Whirlpool, Williams
|
|
mr.stepka
Junior Member

|
|
Ladislave, bude Vaše kniha k dispozici jako e-book (epub, mobi)? Přecijen, papír už není to, co býval.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Moje kniha je a bude e-book jen německy, španělsky a anglicky. Přes Amazon k dostání.
Tedy já jsem se neinformoval dosud, kdo mi český e-book vyrobí a za kolik, nebo zda si ten e-book člověk vyrobí za hodinu sám.
Ani nevím, jaký je rozdíl mezi e-book a PDF.
A PDF knihy nechci nikomu posílat, to by bylo snadno kopírovatelné zadarmo.
|
|
VSbrok
Junior Member

|
|
Pane Ladislave, stáhněte si Sigil: https://portableapps.com/apps/office/sigil-portable
A pokud máte knihu v textové podobě (txt, doc), tak překopírování textů do Sigilu nezabere zas tolik času...
Horší už je to s obrázky, ale i to se dá ... než za to někomu platit tisíce, tak tohle sám zvládnete za pár dnů ... když budou dětičky ve školce, tak
se doma stejně určitě nudíte
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Knihu mám v ODT(open office) a v PDF.
Jestli převod na e-book trvá pár dní, tak se na to vy....
|
|
ned
Junior Member

|
|
¨Tento týden
- jedna kniha dodána osobně ve Vyškově,
- dvě knihy poštou do Klabavy a Pardubic.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Zítra půjde kniha na Prešpurk (= Bratislava)
|
|
ned
Junior Member

|
|
Dnes další kniha opět do Prahy. Snad s ní nepodloží lešení kolem koněva.
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Šlabikár finančnej gramotnosti. Ako si zariadiť spokojný život.
https://www.martinus.cz/?uItem=118070
https://www.martinus.cz/?uItem=75566
Ako to, že ten idiot je bohatý a ja nie?
Ako zbohatnúť s využitím sedliackeho rozumu a zdravých obchodných princípov.
|
|
mar.hladik
Junior Member

|
|
Na IG vyšel článek o investorovi Davidovi van Knappovi a jeho systému hodnocení dividendových aristokratů DVK a SSD systému-našel jsem na Amazonu jeho
zajímavou knihu:
SENSIBLE STOCK INVESTING: How to Pick, Value, and Manage Stocks
https://www.amazon.com/SENSIBLE-STOCK-INVESTING-Manage-Stock...
|
|
Ladislav
Admin

|
|
""Dobrý den!
Knihu ''Akcie a burza'' jsem právě zaplatila z mého účtu. Tedy knihu objednávám, prosím zaslat.
Děkuji a těším se na studium. Vaše webstránka je úžasná.
Už několik měsíců se snažím formou samostudia proniknout do tajů investování do akcií.
Je mi 48 let, potřebuji nainvestovat úspory, ráda bych si založila dividendové portfolio.
Kdyby jste mi dal konkrétní typ s čím začít , budu ráda.""
Marie Boučková, Brno
Paní se jistě nebude na mne zlobit za tuto publikaci, protože jsem změnil jméno i bydliště.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Zatímco na západě se mladší lidé a také uklízečky a taxikáři začínají zajímat o akcie,
když na titulních stranách hloupých novin se objevují zprávy, kdo všechno vydělal během posledních let miliony s akciemi,
v Čechách je to naopak. V Čechách a na Moravě se začínají lidé zajímat o akcie a knihy o akciích dnes,
když se dozvěděli, nevím odkud, že s akciemi je zle a každý den akcie ztrácí dalších 5%.
Tito lidé však začínají, proto nejprve přečtou několik knih a pak budou chtít vidět, jak akcie rostou.
To nejsou lidé obelhaní internetem, že vydělají na poklesu akcií shortováním a s put opcemi.
A tak se dnes v Čechách zvýšil zájem o knihy o akciích.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Kiyosaki je asi minus milionář tak jak Trump a Babiš. Oni mají miliony, ale od
bank vypůjčené miliony.
Já si myslím, že Kiyosaki má větší dluhy než vlastní peníze, takže kdyby musel všechny dluhy ihned vyrovnat, musel by všechny nemovitosti
prodat. Kam dal ten milion dolarů z knih, to nevím. Ale to je jeho strategie, on platí na kredity nižší úroky než dostává peníze od nájemníků
jeho nemovitostí. On nemá s tím problém, že koupil nemovitostí příliš moc a má dlouhá léta vysoké dluhy. Normální člověk by chtěl nejpozději ve věku
65 všechny dluhy vyrovnat, ale Kiyosaki ne.
Možná že Kiyosaki kupuje své vlastní knihy ve všech možných jazycích, aby se všude oznamovalo, jak silně se ty knihy
prodávají. A pak je Kiyosaki likviduje, nebo vrací do skladů tiskáren či obchodů. Pak se dozvíme, že od anglického vydání nějaké Kiyosakiho knihy byly
prodány 2 miliony kusů. Ale už se neví, že 1,5 milionu jich koupil Kiyosaki sám a pak s nimi vytápí v zimě ty jeho domy.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Kiyosaki je asi minus milionář tak jak Trump a Babiš. Oni mají miliony, ale od
bank vypůjčené miliony.
Já si myslím, že Kiyosaki má větší dluhy než vlastní peníze, takže kdyby musel všechny dluhy ihned vyrovnat, musel by všechny nemovitosti
prodat. Kam dal ten milion dolarů z knih, to nevím. Ale to je jeho strategie, on platí na kredity nižší úroky než dostává peníze od nájemníků
jeho nemovitostí. On nemá s tím problém, že koupil nemovitostí příliš moc a má dlouhá léta vysoké dluhy. Normální člověk by chtěl nejpozději ve věku
65 všechny dluhy vyrovnat, ale Kiyosaki ne.
Možná že Kiyosaki kupuje své vlastní knihy ve všech možných jazycích, aby se všude oznamovalo, jak silně se ty knihy
prodávají. A pak je Kiyosaki likviduje, nebo vrací do skladů tiskáren či obchodů. Pak se dozvíme, že od anglického vydání nějaké Kiyosakiho knihy byly
prodány 2 miliony kusů. Ale už se neví, že 1,5 milionu jich koupil Kiyosaki sám a pak s nimi vytápí v zimě ty jeho domy. |
Ti, kdo si půjčují peníze za nízké úrokové sazby, mohou zbohatnout na dluhu - pokud peníze investují správně.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Tato kniha je nejlepší knihou o dividendách ve francouzštině. Dozvěděl jsem se hodně o akciích a dividendách a během toho jsem si vylepšil
francouzštinu.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Francais:
Že ne tre fili domu.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Mám také knihu v němčině:
|
|
roberto marconi
Member

|
|
Ano, Ladislave, ve francouzske knize mne zaujala okamzeite veta: "pro to, abych mel capital do zacatku, prodal jsem svuj byt" :-)   
Jen tak dal, pan ma courage!!!
|
|
Stran:
1
2
3
..
5 |