Hm, se nezlobte pane domácí, ale vaše argumenty nejsou vůbec přesvědčivé.
Skutečnost, že žijete v Německu 38 let, neznamená, že plně chápete politiku a ekonomiku, případně ekonomické i právní aspekty na to navazující a ještě
navíc nota bene v kontextu evropského, případně celosvětového významu. Vaším jediným argumentem bylo, že česká vláda je zločinná.
Pokud se ale nepletu, tak i v Německu platí presumpce nevinny. A pokud i někdo jedná zločinně, je nutné na něho do případného odsuzujícího
pravomocného výroku místně a věcně příslušného soudu hledět jako na naprosto nevinnou osobu. Nebo dle vás snad stačí k označení osoby za zločince jen
váš výrok, že někdo je zločinec? Takto to chodí v Německu? Myslím, že těžko. Takže tím pádem lze i o vaší znalosti v tomto ohledu pochybovat.
Rovněž tak jsem uvedl, že stejně daleko více zločinné jsou například vlády Velké Británie, Francie, USA, které rozvrátily celý Blízký východ a v
důsledku toho je nyní Německo plné snědých občanů.
Proti tomuto jste nepostavil ani jediný rozumný argument. Takže jakákoli debata s vámi na tato témata je jen zbytečnou ztrátou času, protože bohužel z
vás vypadne jen argument, že jsem Putinův agent. Ok, mne to nevadí, mne je to totiž úplně šumák. Takže asi tak. |