Stran:
1
..
20
21
22
23
24
..
38 |
Denny
Junior Member

|
|
Komukoli může přijít takový mail od IB. Za 15 let to bude číslovka 30. A pro každého z nás je to v příštích 15 letech úplně stejné, buď bude vyhrávat
vlastní ego a nebo se bude řídit tím, že akciový trh je pro pasivní investování, ne pro aktivní.
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Denny  | Komukoli může přijít takový mail od IB. Za 15 let to bude číslovka 30. A pro každého z nás je to v příštích 15 letech úplně stejné, buď bude vyhrávat
vlastní ego a nebo se bude řídit tím, že akciový trh je pro pasivní investování, ne pro aktivní.
|
Hello Mr. Nemec!
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
Já jsem jednoznačně pro pasivní investování. Aktivní investování je gambleřina.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Denny
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: eco  | Citace: Původně zaslal: Denny  | Komukoli může přijít takový mail od IB. Za 15 let to bude číslovka 30. A pro každého z nás je to v příštích 15 letech úplně stejné, buď bude vyhrávat
|
Hello Mr. Nemec! |
Hello Mr. Eco, my name is Denny
|
|
Denny
Junior Member

|
|
100% souhlas Stanislave, podepřený vlastní gambleřinou v minulosti.
|
|
Pavel
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Denny  | Komukoli může přijít takový mail od IB. Za 15 let to bude číslovka 30. A pro každého z nás je to v příštích 15 letech úplně stejné, buď bude vyhrávat
|
15 let u IB - gratuluji, to už je slušná historie
|
|
Denny
Junior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Pavel  | Citace: Původně zaslal: Denny  | Komukoli může přijít takový mail od IB. Za 15 let to bude číslovka 30. A pro každého z nás je to v příštích 15 letech úplně stejné, buď bude vyhrávat
|
15 let u IB - gratuluji, to už je slušná historie |
Děkuji Pavle!
15 let pádů a vzletů, také téměř jednou vynulovaný účet. Mohl bych napsat, že KDYBYCH byl celou dobu pasivní a jen v akciích, byl bych v balíku, ale
nebyl bych, protože bez nabitých zkušeností, zaplacených "vlastní krví", bych celou dobu nevydržel být term long.....ta cesta byla jen jednou z mnoha
variant, které mohly nastat.
|
|
Georg
Member

|
|
Já bych mohl letět v březnu na Filipíny, pokud by mě někdo půjčil filipínku na cestu do Manily. Já tam můžu vstoupit pouze s filipínkou a Covid
testem. Odměnou ji bude neomezená konzumace jídla a pití na letišti v Praze, Istanbulu a Manile.
AT&T, ČEZ, PM
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Isang crazy Pinay ng Minga. Ang inay may dalawang anak: Bill at Joe.
|
|
Georg
Member

|
|
Ladislave, pokud nebude šílet v letištním salonku nebo v letadle, žádný problém.
AT&T, ČEZ, PM
|
|
Stanislav
Senior Member

|
|
At se vam vsem dari v techto vanocnich svatcich a take mnoho stesti a zdravi v Novem roce vam vsem preji.
AT&T, Citigroup, British American Tobacco ADR, CenturyLink, PPL, Macy's, RDS.B ADR, WFC
|
|
Ladislav
Admin

|
|

V lednu je důležité, aby moje přetažení konta nepřesáhlo 2.800 €, protože stane-li se to,
zvýší se mi úrok z dluhu z 10% na 13%. Totiž 2.1. mi vezmou z konta 663 € nájemné,
asi 10.1. mi vezmou 346 € za platby visakartou a přetažení je hotovo.
Však mezi 10.1. a 20.1. dostanu najednou 2-3 české minidůchody za odpracovaná léta 1970-1980
a dluh půjde dolů. Od prvního týdne února se na mne posypou stovky a tisíce eur dividendy.
AT&T, Siemens, B.A.Tobacco, Iberdrola, Procter&Gamble a mnohé jiné.
Ale nepotřebuju radu, že normální kredit mit vezme úrok jen 2,5% a moje přetažení konta o 2.000 € bere úrok 10%. Vždyť já mohu hned na jaře dluh
s dividendami vyrovnat, jestli nepřidám hned v březnu, ale trochu později 1.000 € na akcie Walgreens a 1.000 € na akcie BNP Paribas.
Já mám radost, že jsem koupil za plnánovaných 6.000 € Raytheon a už 2.000 € mám v akciích BNP Paribas. A mám nový computer za 271 €,
který za pár hodin nebo za pár dní zapojím.
Snad přidám v dubnu 1.000 € na BNP Paribas kvůli dividendě v květnu, pak bych mohl vyrovnat dluh na kontě na nulu. A pak teprve beze spěchu
přidám 1.000 € na akcie Walgreens, když ten tisíc bude na kontě a nevznikne dluh.
|
|
Ladislav
Admin

|
|

Nejlepší píseň z Peru = Maicito = Kukuřička - zpívá Pelo d' Ambrosio
https://www.youtube.com/watch?v=kqasP5OMbvU
Nejlepší online radio z Mexika, hraje většinou cumbias
http://www.hit-tuner.net/de/weltweit/radio/10030709.html#top
|
|
Ladislav
Admin

|
|

I dnes jsou rádia z Havaje k poslechu online!
Nejlepší online radio z Havajských ostrovů k poslechu přes internet
Surf Shack Radio https://www.surfshackradio.com/
Hraje jen občas Maui Q103 http://q103maui.com/
. . . . .
|
|
Marekkoc
Junior Member

|
|
Všem ve zdraví prožitý rok a úspěšné investice.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Našel jsem ještě lepší internet radio z hor jižní Ameriky z Peru, kde by se měla hrát cumbia. Žádná salsa ani merenge.
Online Radio Inca https://radios.com.pe/inca/
Ale jestli nějaká píseň vypadá jako salsa nebo merenge, rychle změním vysílač. Vždyť mám na obrazovce klikací symboly
na 4 různá radia z Peru a Mexika, které slibují cumbiu.
Radio Inca en vivo para escuchar y bailar. La mejor musica de los Andes y cumbia.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Jistě máte všichni moc rádi hudbu stylu cumbia.
Už pár hodin dnes poslouchám Cumbia mix z Peru,
kde není člověk rušen žádnou salsou a merenge.
Cumbia samotná se se nechá poslouchat hodiny, zváště zpívaná sympatickými dívčími hlasy
https://radios.com.pe/mas-91-9/
|
|
Georg
Member

|
|
Tak jsem to poslal do světa a nejvíc se to líbilo filipínkám. Teď jsem v pasti, protože tam musím táhnot šampáňo nebo ho tam za 500 Kč koupit.
Všem hodně investičních úspěchů v letošním roce.
AT&T, ČEZ, PM
|
|
Georg
Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Jistě máte všichni moc rádi hudbu stylu cumbia.
Už pár hodin dnes poslouchám Cumbia mix z Peru,
kde není člověk rušen žádnou salsou a merenge.
Cumbia samotná se se nechá poslouchat hodiny, zváště zpívaná sympatickými dívčími hlasy
https://radios.com.pe/mas-91-9/ |
Co zkusit radia s výběrem po celém světě.
http://radio.garden/visit/trutnov/zVOsBB5S
Máš nový comp, mělo by to fungovat. Dej vědět.
AT&T, ČEZ, PM
|
|
eppairforce
Member

|
|
Jaký máte názor na bezpečnost investic v USA v současné době? Či snad smysluplnost investování v USA v budoucnosti?
Předpokládám, že levice vyrobí ještě větší dluh, stejně tak i v EU.
1) Kam inestovat? Kde to ještě levice nedemontovala?
2) Je vlastně vhodný akciově investovat? Je nějaká jistota před levičákem, někde ve světě?
uvažuju takto:
Biden vyrobí vyšší tempo zadlužení - což svědči Btc (Btc je ovšem risk, tuhle někdo psal jak mu vše z peněženky zmizelo). Btc nemám rád, nechci. Vyšší
zadlužení taky přinese růst akciového trhu. Nedivil bych se kdyby levice dospěla k nějaký formě znárodnění investic. nic jinýho jim totíž nezbyde -
můj názor. Jsem rád připravenej s předstihem.
BAC;BMO;BNS;BTI;CEZ;EPD;F;INTC;KO;PG;UL;XOM;
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Ať už je prezident v USA demokrat mluvící pravdu, nebo největší lhář světa republikán,
člověk z Evropy by neměl mít nikdy 90% až 100% portfolia v akciích z USA,
ale jen 30% až 40% v akciích z USA.
Vždycky je nutné v Evropě vzpomínat na četné bankroty amerických akciových společností a měnové riziko stále slábnoucího dolaru proti silnějším
evropským měnám. Když americká dividenda léta neporoste, bude z ní každý rok méně eur a korun.
Známé americké bankroty: Panamerican Airlines, Enron, Worldcom, AIG, General Motors, Ford, Chrysler, Lehman Brothers, Wachovia, Washington Mutual,
Citigoup, Freddie Mac, Fannie Mae.
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Ten s černýma očima - El de los ojos negros - Sparx
moc hezká píseň z roku 1995 z Albuquerque - New Mexico - USA
https://www.youtube.com/watch?v=dpR1_gV0FPs
|
|
Ladislav
Admin

|
|
Červené víno španělské od Valencie (obchod Lidl) a červené víno ze Severní Makedonie (obchod Netto).
Obě vína jsou ty nejlevnější, polosladká = 1 Litr za 1,44 € a mají 10,5% alkoholu, rok 2019.
Jenže se mi zdá, že to Severomakedonské = jugoslávské víno Cuvée chutná jako řídká červeně nabarvená oslazená voda s alkoholem a nevoní.
To červené víno od Valencie ''vino tinto'' je trochu hustější, má duši, barva a cukr pochází jistě z révy, je v tom cítit veliká kvalita, i když jen
1,44 € za 1 litr a hezky voní.
Tak nebudu už kupovat makedonskou-jugoslávskou břečku u Netta, ale jen kvalitu
''vino tinto'' u Lidla.
Mám Vino Tinto - Red Wine - Medium Sweet - 2019 - Espaňa
|
|
Georg
Member

|
|
Ve Valticích na zámku v zámeckém sklepení můžete 2 hodiny ochutnávat v Salónu vín ČR neomezeně 100 nejlepších vín různých odrůd za cenu 500Kč.
Dostanete k tomu ošatku pečiva.
http://www.vinarskecentrum.cz/salon-vin/salon-vin-ceske-repu...
AT&T, ČEZ, PM
|
|
eco
Senior Member

|
|
Citace: Původně zaslal: Ladislav  | Červené víno španělské od Valencie (obchod Lidl) a červené víno ze Severní Makedonie (obchod Netto).
Obě vína jsou ty nejlevnější, polosladká = 1 Litr za 1,44 € a mají 10,5% alkoholu, rok 2019.
Jenže se mi zdá, že to Severomakedonské = jugoslávské víno Cuvée chutná jako řídká červeně nabarvená oslazená voda s alkoholem a nevoní.
To červené víno od Valencie ''vino tinto'' je trochu hustější, má duši, barva a cukr pochází jistě z révy, je v tom cítit veliká kvalita, i když jen
1,44 € za 1 litr a hezky voní. |
Prosím, nepij tak laciný žbrnda.
Je ti z toho špatně a umíráš.
Preferují kvalitní víno.
|
|
Stran:
1
..
20
21
22